Renault Megane IV 2016
Re: Renault Megane IV 2016
Danes sem bil pozoren na to.
Zgleda da gre res za napako, kot da bi bila smer, ki jo prikazuje v sredinskem zaslonu zrcaljena preko y osi.
Npr. Če napišem glede na urine kazalce: sever na 10, na zaslonu pa puščica na 2.
@matt79: Z gumbom na volanu izbiraš med: prazen, audio vir (npr FM), navigacija (kar si napisal) in kompas (avto v krogu s puščico za smer sever).
Zgleda da gre res za napako, kot da bi bila smer, ki jo prikazuje v sredinskem zaslonu zrcaljena preko y osi.
Npr. Če napišem glede na urine kazalce: sever na 10, na zaslonu pa puščica na 2.
@matt79: Z gumbom na volanu izbiraš med: prazen, audio vir (npr FM), navigacija (kar si napisal) in kompas (avto v krogu s puščico za smer sever).
Bom slikal jutri, meni se mi zdi da mi prikazuje puščico v krogu katera je precrtana.
Poslano z mojega WAS-LX1 z uporabo Tapatalk
https://imgur.com/a/P6pvBns" onclick="window.open(this.href);return false;
Takšen simbol bi moral biti.
Takšen simbol bi moral biti.
Tako je, samo sedaj ne vem, a je kriva nadgradnja kart 2017.06, ali pa R-linka.Jefro napisal/-a:Danes sem bil pozoren na to.
Ta znak prikazuje non stop, če pa aktiviram navigacijo mi prikazuje kam je treba zaviti. 

S tipko; leva zgoraj (poleg tipke za telefon) zamenjaš prikaz.
https://imgur.com/a/HywRBbt" onclick="window.open(this.href);return false;
https://imgur.com/a/HywRBbt" onclick="window.open(this.href);return false;
Saj to mi je jasno ampak ko pridem do tega znaka za navigacijo mi prikazuje samo to kar sem prej pokazal.
Kompas dela pri nap. ECO profilu, pri sport pa ne, ker prikazuje navor oz. nekaj podobnega.
Ne glede kje imam vedno je isti znak, torej kompas ne deluje [emoji848]
Sem preveril tole s kompasom (na Neutral ziher deluje) in res ne kaže pravilno. Sever kaže nekje med J in V.
Pa si pritisnil večkrat tipko na volanu desno zgoraj, izgleda kot dva lista papirja, nad tipko OK, levo ob tipki za telefon...matt79 napisal/-a:Ne glede kje imam vedno je isti znak, torej kompas ne deluje [emoji848]
Sem večkrat pritisnil. Mi preklopi med navorom in močjo, potem postaja radia, potem prazno, potem ta krog in precrtana puščica. To je vse...
Res pa nimam v spominu ali je kdaj kazalo kaj drugače ker imam vedno da mi kaže navor in moc
Firmware in mape so posodobljene
Res pa nimam v spominu ali je kdaj kazalo kaj drugače ker imam vedno da mi kaže navor in moc
Firmware in mape so posodobljene
Drži, kompasa ni v Sport in Eco načinu. Možno ga je izbrati v normal, confort in perso načinu.
Bom poskusil še enkrat, ampak včeraj mi tudi pri perso načinu ni delovalo.
Ne vem kaj sem delal, ampak danes mi deluje. Sem pa slikal kompas in pa prikaz v avtu.