Renault Megane IV 2016
Re: Renault Megane IV 2016
Sem posodobil zadevo vendar je moja naročnina za zemljevide pretečena
. Sicer pa nebi bilo slabo če bi nekdo lahko nove mape nekam naložil, da bi jih tudi ostali uporabili. Samo ideja 
Meni mi vedno javi verzijo map V1506. Ne vem kaj se dogaja
Poslano z mojega WAS-LX1 z uporabo Tapatalk
kaki paketi so to? za kaj so uporabni? si to moras kaj extra narociti pri novem ali? ravno narocam nov avto. hvalaIcEm4n napisal/-a:Po tem linku (https://www.gps-rlink.com/r-link-2/r-li ... -yourself/" onclick="window.open(this.href);return false;) sodeč, je posodobitev le za verzije 2.xjony_1 napisal/-a:Men napiše da ni updajta za moj avto oz. naj preverim vin. Na katero verzijo pa se updejta? Jst mam 3.3.16.941.
Sem pa cca. 2 tedna nazaj tudi sam uspešno preko zgornje spletne strani posodobil R-Link na zadnjo različico.
Me je pa R-Link v avtu danes sam obvestil o nekih posodobitvah (nekaj v zvezi s TMC), ampak toolbox ne najde ničesar?
Aja, kaj ste drugi naredili s to naročnino na spodaj omenjena paketa (zdaj je že poteklo; avto je bil pred kratkim star 1 leto)? Je kdo podaljšal? Gledam Moj Renault in Discovery packa ni nikjer omenjenega?
![]()
NE, novi avto ima naročnino brezplačno za 12 mesecev, potem pa moraš, če želiš, podaljšati. Cena za eno leto 59,00 €, za 3 leta 89,00 €. Navigacija pa je za 36 mesecev.
Osebno me moti le to, ko po preteku ne deluje več vremenska napoved...
Osebno me moti le to, ko po preteku ne deluje več vremenska napoved...
Pa si posodobil najprej programsko opremo R-Link 2 v avtu?matt79 napisal/-a:Meni mi vedno javi verzijo map V1506. Ne vem kaj se dogaja
kaj je za 89 eur tri leta? katera zadeva?
navi pa po treh letih? kaj tocno? preneha delovati? ali pa se prenehajo updejtati zemljevidi? oziroma?
navi pa po treh letih? kaj tocno? preneha delovati? ali pa se prenehajo updejtati zemljevidi? oziroma?
Najprej sem posodobil rlink na 2.2.19.300 nato se rlink store in nato naložil na usb mape in te so V1506. Bom naložil to v avto in potem se enkrat dam na računalnik da vidim kaj mi doda.Romancek1 napisal/-a:Pa si posodobil najprej programsko opremo R-Link 2 v avtu?matt79 napisal/-a:Meni mi vedno javi verzijo map V1506. Ne vem kaj se dogaja
Navigacija se po 3 letih neha posodobljat, če ne kupiš naprej.smt napisal/-a:kaj je za 89 eur tri leta? katera zadeva?
hvala. kaj pa zgoraj napisano? nek discovery app in digital paket? kaj bi bilo to? ne najdem na renault.si
Treba se je prijavit na Moj Renault, pa vidiš aplikacije, ki jih ponujajo in jih lahko prineseš v avto.
Digitalni paket je popolna rešitev za neprekinjeno povezavo, ki vam olajša vsakdanjik in vključuje številne uporabne aplikacije za vse okoliščine. Digitalni paket omogoča tudi dostop do številnih drugih aplikacij, ki so na voljo v trgovini R-Link Store.
Digitalni paket je popolna rešitev za neprekinjeno povezavo, ki vam olajša vsakdanjik in vključuje številne uporabne aplikacije za vse okoliščine. Digitalni paket omogoča tudi dostop do številnih drugih aplikacij, ki so na voljo v trgovini R-Link Store.
Uspelo mi je posodobiti na 2017 mape. Sedaj me pa zanima kje najdem to prikazano da vidim ali je to to?
Na celozaslonski navigaciji pritisni na NAVI spodaj in potem pritisni desno čisto spodaj, kjer potem piše Različica.
Spusti se čisto dol in tam vidiš, če imaš verzijo 2017 06.
To velja za zaslon 8,7"
To velja za zaslon 8,7"
Mene pa zanima, če kateremu od posodobitve dalje napačno kaže smer na kompasu (sever). A lahko kdo preveri. Govorim o osnovnem zaslonu za volanom, kjer na tipki na volanu lahko izbiraš prikaz v polju desno zgoraj in sicer prazno, kompas, smer za navigacijo, radio...
Kompas kaže ravno zrcalno sliko, kot bi jo moral.
Hvala za to, je zadnja verzija.Romancek1 napisal/-a:Na celozaslonski navigaciji pritisni na NAVI spodaj in potem pritisni desno čisto spodaj, kjer potem piše Različica.
To velja za zaslon 8,7"
Slikaj da vidim kako to misliš. Ker meni če ni vključena navigacija mi kaže precrtano puščico, če pa je vključena pa mi kaže znake kam zaviti...Romancek1 napisal/-a:Mene pa zanima, če kateremu od posodobitve dalje napačno kaže smer na kompasu (sever). A lahko kdo preveri. Govorim o osnovnem zaslonu za volanom, kjer na tipki na volanu lahko izbiraš prikaz v polju desno zgoraj in sicer prazno, kompas, smer za navigacijo, radio...