Avantime 3.0 V6 Privilege
Re: Avantime 3.0 V6 Privilege
ja, ja. Se jutri oglasim k pridem kleers iskat pa bomo eno debato užgal 

Je bil danes tvoj avtomobil slučajno parkiran pred fakulteto za elektrotehniko v LJ? Uglavnm avto je v živo še lepši vidt kt na slikah
Res enkraten;)
@Drejchi nekaj za tebe...
http://www.ebay.de/itm/271173093532?ssP ... 1423.l2649" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ebay.de/itm/271173093532?ssP ... 1423.l2649" onclick="window.open(this.href);return false;
O super! Hvala.
Sem že bidal, edino kar me skrbi je, da nikjer ne vidim PayPal možnosti za plačilo. A o tem bomo ko in če zmagam...
Sem pa za hec pogledal še malo po eBayu in poglej, poglej kdo zopet prodaja nosilce...

isti kljukec, ki je mene zezu s poštnino
a bidam? 
Sem že bidal, edino kar me skrbi je, da nikjer ne vidim PayPal možnosti za plačilo. A o tem bomo ko in če zmagam...
Sem pa za hec pogledal še malo po eBayu in poglej, poglej kdo zopet prodaja nosilce...

isti kljukec, ki je mene zezu s poštnino

dej mu 2,04€ 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Kva je zdej @Drejchi, si dobil 'portapaki' ... ? 
Noup. Jest sem ponudil 150€, na konc je šlo za 188€. Nisem preveč razočaran, saj nisem nikjer videl PayPal plačila in me je že mal skrbel, da zmagam, potem pa imam probleme. S PayPalom vsaj denar dobiš nazaj.
Sicer pa sedaj prodajata dva francoza, un kljukec k je men prodaju in še en drug. Tisti drugi bi imel rad najmanj 180€ za nosilce in 50€ za poštnino.
Čist usekani so ti polžejedi...
Sicer pa sedaj prodajata dva francoza, un kljukec k je men prodaju in še en drug. Tisti drugi bi imel rad najmanj 180€ za nosilce in 50€ za poštnino.

Zame in za mojega Avantime-a je pomlad že tu, snegu in ledu navkljub 

In še spliter sem šel iskat...

...tisti spliter, katerega sem nekajkrat lepil in popravljal, potem pa na dopustu v Angliji tako konkretno zlomu, da sem ga po prihodu domov kar odžagal stran in sem bil sedaj brez. Za začetek ga bom zgolj popravil, če ga bom dal nazaj na avto pa še ne vem... morda... če pomlad tudi zares kdaj pride
Aja... zgleda pa s spliterjem tako...

In še spliter sem šel iskat...

...tisti spliter, katerega sem nekajkrat lepil in popravljal, potem pa na dopustu v Angliji tako konkretno zlomu, da sem ga po prihodu domov kar odžagal stran in sem bil sedaj brez. Za začetek ga bom zgolj popravil, če ga bom dal nazaj na avto pa še ne vem... morda... če pomlad tudi zares kdaj pride
Aja... zgleda pa s spliterjem tako...

zadnič sm vidu avto pred feri v lj
stopi v oči. mimo volte se je pa peljal avantime plave barve...s tem da je meu na prag na strani nalimana 2 nastavka izpuha 
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
Spliter popravljam počasi, na avto se bo najverjetneje vrnil ta vikend, če bo vse potekalo po planu, sicer naslednji teden...
Sem pa danes probal nekaj drugega. V avtu imam sedaj že skoraj eno leto namesto original navigacije, mobilnik, Samsung Galaxy Note s pokvarjenim leziščem za SIM kartico. To mu sicer onemogoča, da bi izpoljeval svje osnovno poslanstvo, biti telefon, ker pa vse ostalo dela in ker je skoraj idealnih dimenzij za luknjo, kjer se nahaja original zaslon navigacije, sem ga dal tja.
Tako:

Super, ne? No ja... mogoče je zaslon celo za mišjega prevelik in tisti knof na desni strani je težko dosegljiv, tipki poleg njega pa še težje. Lansko leto ni bilo nič primernejšega na voljo, letos pa...

Sony Xperia Z. 5" full HD zaslon (1920x1080), LTE, odporen na prah in vodo...
Ta ima programske funkcijske tipke, ki so pravilno izrisane tudi v "landscape" načinu, a sedaj je zaslon morda za desetinko premajhen. Ker telefon ni moj, samo testno notri...
Pa še dve slikci z razdalje...

Sem pa danes probal nekaj drugega. V avtu imam sedaj že skoraj eno leto namesto original navigacije, mobilnik, Samsung Galaxy Note s pokvarjenim leziščem za SIM kartico. To mu sicer onemogoča, da bi izpoljeval svje osnovno poslanstvo, biti telefon, ker pa vse ostalo dela in ker je skoraj idealnih dimenzij za luknjo, kjer se nahaja original zaslon navigacije, sem ga dal tja.
Tako:

Super, ne? No ja... mogoče je zaslon celo za mišjega prevelik in tisti knof na desni strani je težko dosegljiv, tipki poleg njega pa še težje. Lansko leto ni bilo nič primernejšega na voljo, letos pa...

Sony Xperia Z. 5" full HD zaslon (1920x1080), LTE, odporen na prah in vodo...
Ta ima programske funkcijske tipke, ki so pravilno izrisane tudi v "landscape" načinu, a sedaj je zaslon morda za desetinko premajhen. Ker telefon ni moj, samo testno notri...
Pa še dve slikci z razdalje...

Lajkam 
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Svetovno 
1: 2000 Renault Clio II 1.4i 8v 55kw Alize
2: 2001 Citroen Xsara Picasso 1.8i 16v 85kw SX
3: 2003 Renault/Matra Avantime 2.2dCi 110kw Privilege
4: Main car: 2010 Citroen C5 III 2.0HDi 120kw Exclusive, Hydractive III+
5: 2nd car: 2003 Citroen Xsara Picasso 2.0HDi 66kw Exclusive
2: 2001 Citroen Xsara Picasso 1.8i 16v 85kw SX
3: 2003 Renault/Matra Avantime 2.2dCi 110kw Privilege
4: Main car: 2010 Citroen C5 III 2.0HDi 120kw Exclusive, Hydractive III+
5: 2nd car: 2003 Citroen Xsara Picasso 2.0HDi 66kw Exclusive
Feltne pihni na črno 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Tam čez napis Sony daš nalepko, pa se sploh videlo na bo da je telefon 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Daj malo opiši, kako si fiksiral telefon in kako je urejeno z napajanjem?... sam še vedno nisem popolnoma opustil ideje, da bi navigacijo v Grand Scenica vgradil "kot original".
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)