Padla je odlocitev! Clio RS 197 (prve slikce!!!)
U, lep,lep.
Reci, tale nima kartice za prostorocno upravljanje? Namrec tistega,ko sem imel moznost preizkusit je imel pravtako kartico kot moj Megane, verjetno le kot doplacilo..
Kar se tice lepotnih napak, pa morem rect, da jih na vsakem Renault-u najdes. Pac francoz,se je treba sprijaznit, da ne slovijo po preciznosti in finesah
Reci, tale nima kartice za prostorocno upravljanje? Namrec tistega,ko sem imel moznost preizkusit je imel pravtako kartico kot moj Megane, verjetno le kot doplacilo..
Kar se tice lepotnih napak, pa morem rect, da jih na vsakem Renault-u najdes. Pac francoz,se je treba sprijaznit, da ne slovijo po preciznosti in finesah
Solero napisal/-a:U, lep,lep.
Ima prostorocno kartico! Spada pod opremo udobje! Ceprav so kljuke drugacne od mojih!
Za napake pa itak! Ne mors pricakovat ne vem kaj! Ceprav napram Puntu jih ima veliko manj in veliko manjse!
Renault Clio III Dynamic Luxe 1.6 16V
Renault Clio III RS 197
Renault Clio III RS 197
Ja hvala za dobre zelje!
Kot sem obljubil, sem sel takoj preverit tlak v pnevmatikah! To je predvsem zanimalo Pancho-ta!
Tlak je bil v vseh 4 pnevmatikah 2,6 bara!
Malo sva jih spustila, ker ocetu bolj odgovarja, in sicer na 2,4!
Je pa priporocljivo, da se po priblizno 500km preveri tlak ( ker se guma malo "uleze" in je ponavadi treba malo dofilat) in pa zategnit vijake na platiscih!
Bo pa pri priblizno 1000km sigurno zrak v pnevmatikah zamenjal plin! Do takrat bo pa malo eksperimetiral kaj mu najbolj pase in pa se da se gume mal unesejo!
Kot sem obljubil, sem sel takoj preverit tlak v pnevmatikah! To je predvsem zanimalo Pancho-ta!
Tlak je bil v vseh 4 pnevmatikah 2,6 bara!
Malo sva jih spustila, ker ocetu bolj odgovarja, in sicer na 2,4!
Je pa priporocljivo, da se po priblizno 500km preveri tlak ( ker se guma malo "uleze" in je ponavadi treba malo dofilat) in pa zategnit vijake na platiscih!
Bo pa pri priblizno 1000km sigurno zrak v pnevmatikah zamenjal plin! Do takrat bo pa malo eksperimetiral kaj mu najbolj pase in pa se da se gume mal unesejo!
Renault Clio III Dynamic Luxe 1.6 16V
Renault Clio III RS 197
Renault Clio III RS 197
- killah bee
- Kraj: Ljubljana