Megane III Berline 1.9 dci 130, l.'09 Privilege luxe
Re: Megane III Berline 1.9 dci 130, l.'09 Privilege luxe
Bom dvignil avto pa pogledal
Z telefonom probaj poslikat , 100% se bo videlo na enem kraku. Hitreje kot da avto dviguješ.
lp
lp
No bom poskusil samo da pridem do avta
@dvihtelic: kaj to imaš avto na zadnjem blatniku na levi strani rahlo potegnjen? ali pa se mogoče samo umazanija vidi
Samo umazanija....sem se že ustrašil 
je bil sonček pa sem se ga spravil oprat...
nabral par čistil

malo spenil

da bo usnje mehko...

sicer vosek ni visoke kvalitete, ampak po dobrem mesecu voda ševedno lepo odteka

LP
nabral par čistil

malo spenil

da bo usnje mehko...

sicer vosek ni visoke kvalitete, ampak po dobrem mesecu voda ševedno lepo odteka

LP
kje si to kupil za usnje? je kvalitetno?
Top kvaliteta kar se avtokozmetike tice, ni mastno, usnje se lepo zmehca... Na spoliraj.si dobis to zadevo
Danes je bil avtomobil pri Astilbi na rednem servisu. Torej menjava olja, oljnega filtra, pregled tekocin, menjava zavorne tekocine.
ker so sumili, da pusca klima, ker je bilo nekaj mastnega okoli alu cevi, so izcrpali plin, vstavili barvilo ampak vse skupaj zamanj, saj se je ze po kolicini izcrpanega plina videlo, da zadeva ne pusca. Ocitno je lastnik pred menoj zadevo ze uspesno saniral.
Naj omenim se, da so mi klimo nafilali brezplacno, ker sem bil prvic pri njih, in jim je bilo v interesu, da zadevo pri njih popravim, kar na sreco ni bilo potrebno, ampak vseeno, kaj takega se res ne dogaja vec v danasnjih casih.
Z veseljem povem, da avtomobila ne peljem vec nikamor drugam kot k Astilbi. Jih priporocam tudi drugim
LP
ker so sumili, da pusca klima, ker je bilo nekaj mastnega okoli alu cevi, so izcrpali plin, vstavili barvilo ampak vse skupaj zamanj, saj se je ze po kolicini izcrpanega plina videlo, da zadeva ne pusca. Ocitno je lastnik pred menoj zadevo ze uspesno saniral.
Naj omenim se, da so mi klimo nafilali brezplacno, ker sem bil prvic pri njih, in jim je bilo v interesu, da zadevo pri njih popravim, kar na sreco ni bilo potrebno, ampak vseeno, kaj takega se res ne dogaja vec v danasnjih casih.
Z veseljem povem, da avtomobila ne peljem vec nikamor drugam kot k Astilbi. Jih priporocam tudi drugim
LP
Kok te je pa stal redni servis?
Lastno olje, oljni filter in filter cepa=40eur pa potem na servisu se delo+zavorno olje 58eur.
Filter zraka in filter kabinskega zraka sem pa itak ze doma zamenjal
Filter zraka in filter kabinskega zraka sem pa itak ze doma zamenjal