Renault clio 1.8 16v
Re: Renault clio 1.8 16v
Nightmare replica
Vendar ne tolko izpopolnjen
ampak počasi se rihta... 
Tudi sam sem potreboval kar nekaj časa. Si pa na pravi poti.borci napisal/-a:Nightmare replicaVendar ne tolko izpopolnjen
ampak počasi se rihta...
kmetek napisal/-a:Če še nisi pregrel original bremz, nimaš pravice "glasanja"Če se rad vozi dol po kakšni "gorski" cesti, je tole čisto na mestu predelava
nevem kmetek zkaj imaš stalno nogo na bremzi pol ni čudno da si jih pregrel
p.s. sam se prav čudim koliko vas je menjal te bremze v uporabi koker se večina vozi pa bi še 239 hlajene zadovoljevale! a ni škoda denarja?? aja drgač pa 140€ za diske in klešče in pol še 40 za peste je krneki keša...lani sem kolegu zrihtal komplet diske, čeljusti noter ploščice in pesto za 80€ pač 40 po komadu!
Wily eni znajo tudi hitro voziti in jih tudi pregrejejo
)
180€ za zelooo močne bremze (big brake kit!) je zelooo malo denarja. V RSu se pa ne bi upal tvegati z diski in ploščicami za 40€.
Je pa res, da eni ko terajo/mo nam uspe tudi bremze pregreti, drugi pa vozijo bolj nežno in jim zadostujejo tudi poceni bremze. 
Glede na to, da vsak ta drugi potrebuje čimbolj novega Bmw-ja, Audija, Mercedeza kjer stane navaden špegu 600€+ se mi 180€ za 300mm kit drobiž.. 
Ja wily, da disk v kombinaciji z dirkalnimi ploščicami takole zažari, moreš res vozit kot penzionist

Lej, če tebi ob hitri vožnji ne uspe pregret serijski zavor, super zate, ker ne rabiš kupovat večjih in dražjih, pa tuki neki prišparaš. Tisti, ki pa nam rata pregret zavore od RS-a, se ti pa lahko smilimo, kakšni reveži smo ker ne znamo hitro vozit in smo ves čas na zavori

Lej, če tebi ob hitri vožnji ne uspe pregret serijski zavor, super zate, ker ne rabiš kupovat večjih in dražjih, pa tuki neki prišparaš. Tisti, ki pa nam rata pregret zavore od RS-a, se ti pa lahko smilimo, kakšni reveži smo ker ne znamo hitro vozit in smo ves čas na zavori
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
willy kakšne dimenzije bremz si pa rihtou ?? 280 mm ?
no, sam lhko rečm da kmetek vozi in tu vozi z velikim V...kr sm ga vidu u cjrknci na pozivnem reliju vozit nulo, pa je šlo za wse zlomt in imew je cajt bolši kot nekatjri tekmovalci! tku da, ne iz fowšije pluvat pa dugih (pa modela ne poznam).
drugače pa, lep clio
drugače pa, lep clio
tiste cene ko sem napisal sem mislil na 280fi ne pa neka druga..tk symon mal lepš napiš...pa mal bolj preber...borci napisal/-a:willy kakšne dimenzije bremz si pa rihtou ?? 280 mm ?
furi: tule ni nobene foušije...sam vejo da men dol visi če nekdo misli da pišm iz foušije...že dolgo nimam več clia16v ali nasploh renaulta tako nisem nobenm fouš ampak ne zastopim zkaj devat toliko denarja za brezme ker seriske so toliko lastnikov prtrpele kaj sele kilometrov da zdej po novem to več ni uredu...ne zastopim..veliko 16vjov je manjalo lastnikov vsak je vozil svoj stila ampak bremze so še vedno zadovoljevale...zdej po novem pa 260fi premali mora bit 280 ampak konji so še vedno isti ne rečem da ima avto zdej 70 konjev več in seriske niso uredu...imam kolega ki je imel 510 konjev na G R32 in vam povem da so bile bremze seriske gor...ploščice kr ene..še posnetki so kaj nardi z ploščicam ampak bremze so bile predvidevane za 240 konjev ne pa 510 ampak še vedn so gor seriske...sam to mi ni jasno zkaj potrebuje clio 16v po novem 280 in 260 ne zadovoljuje več...
Če ti lahko predlagam... Ne obremenjuj se s tako težkimi miselnimi orehi. Eni mamo izgleda preveč denarja ali pa smo enostavno povedano glupi.wily napisal/-a:...sam to mi ni jasno zkaj potrebuje clio 16v po novem 280 in 260 ne zadovoljuje več...
280 se da za teke denarje dubit ker ma vsak megan take gor 300 pa mal teži ker ma le scenik 1.9 2004+ semizdi . Symon popravi
Drugače sem pa menjal tudi zaradi tega, ker so mi original piskali + tresli. 
Jap, kako leto prej in kasneje, potem se pa konča. Tako, da če nočeš iti v drug konec Slovenije je kar težko najdt ta komplet. 
Evo pravkar sem prišel z homologacije:D Feltne mi je ratal homologirat sicer komi ker so kraki 0.3cm gledal čež blatnik
distančnike 1komplet tudi sedaj pa bi rabil še tuv za distančnike Fk racing .
Ali mogoče ve na koga se obrnt, da bi zrihtal kake tuv za fk racing ???
Ali mogoče ve na koga se obrnt, da bi zrihtal kake tuv za fk racing ???
Wily, identične čeljusti pa 259mm diske kot Clioti 16V z 135HP majo Clioti II 1.2 16V z 75HP...tko da 280mm+ setup je čist na mestu. 
Če je ravno, ni zabavno.