slovenc napisal/-a:Lep cliac! Te se nisem srecal v mestu...bi si avto 100% zapomnu.
Ti je folijo kvalitetno naredil? Razmisljam, da bi dal sredinsko konzolo oblect v tole.
Hvala... drugač sm pa vsak dan v mestu od bršljina proti Metliki... ja folijo je res kvalitetno narediu, sm zelo zadovoljen... ... če se boš odločiu vrjamem da ti nebo žau...
Hm hm oprosti ko se vrivam med tvoj poste, sam zdej si me čist zagrel za tale karbon, pa me zanima mnenje kak bi zgledal..jo sej morem tak naredit počasi kake slikce pa svojo predstavitev avta pa tam objavit..
slovenc napisal/-a:Lep cliac! Te se nisem srecal v mestu...bi si avto 100% zapomnu.
Ti je folijo kvalitetno naredil? Razmisljam, da bi dal sredinsko konzolo oblect v tole.
Hvala... drugač sm pa vsak dan v mestu od bršljina proti Metliki... ja folijo je res kvalitetno narediu, sm zelo zadovoljen... ... če se boš odločiu vrjamem da ti nebo žau...
Lp
Pa dela tud take malenkosti, kot so sredinska konzola od rokonaslona do pepelnika?
racer87 napisal/-a:Hej Dano, kupi barvo!!!
hehe, noro bi zgledal lej
aaaaaa.... Dano kupuje barvoooo....
Hvala recer87... ej res... to bo bomba... ej še eno prošnjo mam... ko smo v tem fotoshopu... dej najd 17col tomasson TN4 pa ga sfotošopiraj na mojga? boš, pa prvič ko se srečamo dam za pir...
pa tvoj bi tut dobro zgledou z folijo... po moje bi...
Lp
Pa dela tud take malenkosti, kot so sredinska konzola od rokonaslona do pepelnika?
2 vprašanji: kako si unele moder bel rdeč znak učtimov, samo pobarvu plastiko al kej druzga? Ker mi izpade zelo zelo dobr.
in Zakaj sta 2 odtenka barve, maska je bl temna brez sijaja, pokrov pa bol svetu (dopuščam možnost da moje utrujene oči ne vidjo več dobr
2 vprašanji: kako si unele moder bel rdeč znak učtimov, samo pobarvu plastiko al kej druzga? Ker mi izpade zelo zelo dobr.
in Zakaj sta 2 odtenka barve, maska je bl temna brez sijaja, pokrov pa bol svetu (dopuščam možnost da moje utrujene oči ne vidjo več dobr
1 to je le izolir trak... ... hehehe....
2 jah so različni odtenki ja nažalost, ampak... oba odbijača in letvice se ne ujemajo popolnoma z avtom, ker baje ni ista podlaga barve že v sami tovarni, ker sm že vidu kr nekaj cliotov takšnih in celo modusov tudi , tako da tvoje utrujene oči še skos dobr vidijo in moraš pa tudi vedet da avto ni biu nikoli karamboliran...