Ne niso nove, ker na nove bi čakal en mesec ali pa še več (A3M pačdrhouse napisal/-a:Čestitam!
Vzel nove?
Sedaj me čaka samo še nakup varnostnih vijakov ter pnevmatik. Aja vzemti pa baje dobim drug teden
Lp
Ne niso nove, ker na nove bi čakal en mesec ali pa še več (A3M pačdrhouse napisal/-a:Čestitam!
Vzel nove?
kolk kilometov pa ti narediš na letodrhouse napisal/-a:Glede mojih novih je zdaj malo v zraku, čez cca 25k km bo treba spet veliki servis, kar pri mojih dnevnih kilometrih znese že nekje junija.
se bomo zmenil za meet pa bodrhouse napisal/-a:Nemci majo gor veliko teh z ET40 in 8,5 - eni tudi 9 zadaj. Tako, da mislim, da ne bo problema glede tega.. vsaj upam![]()
Me pa zanima eno normalno sliko videt ali pa v živoBoš kej pokazal
![]()
drhouse napisal/-a:Em, delam med 3000 in 4500km mesečno - odvisno kak projekt mamo in koliko se dela. Če vzamemo povprečje 3750, pride 25k km v cca 6,5 meseca. Ok, se pravi bom potem julija delal![]()
Ja res je, če greš vsako stvar posebej homologirat je veliko dražje - popjdi takrat ko boš dal fedre gor, ker potem je treba fedre, gume in felge homologirat.TuningBoy napisal/-a:aja..... pa še eno vprašanje v zvezi z homologacijo. Prebral sem da če več stvari hkrati homologiraš imaš določen popust oz. nekaj v tej smeri. A mogoče kdo kaj več ve o tem?
lp
Hvala za odgovorlaguna484 napisal/-a:Ja res je, če greš vsako stvar posebej homologirat je veliko dražje - popjdi takrat ko boš dal fedre gor, ker potem je treba fedre, gume in felge homologirat.TuningBoy napisal/-a:aja..... pa še eno vprašanje v zvezi z homologacijo. Prebral sem da če več stvari hkrati homologiraš imaš določen popust oz. nekaj v tej smeri. A mogoče kdo kaj več ve o tem?
lp
lp
Jst mam 1,9 dCiBlaž napisal/-a:Tile 2.0 dci so znani kot zelo dobri, tako da ne vidim zakaj ne bi zdržalo.