Clio II 1.4 by kmetek (naprodaj...)
Dirkalni so nekaj čez 5€, samo vijaki, torej 80€ samo vijaki
Pa verjetno še vsaj polovico za matice, pa smo na 100€+, kar je pa za ene ku*** vijake kar malo veliko ane? Za tiste 10-15x/leto menjat feltne je to meni veliko
Je pa res da so vijaki iz drugega materjala in drugačne obdelane, tako da jih ne poškoduješ toliko če šraufaš vroče, tako kot sem te poškodoval.
Je pa res da so vijaki iz drugega materjala in drugačne obdelane, tako da jih ne poškoduješ toliko če šraufaš vroče, tako kot sem te poškodoval.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
OK, počutim se "žejen peljan čez vodo" iz strani Ziiga in Gloge/Axion-a.
Kdo je pred njima prodajal in imel te feltne sicer ne vem (glede na nalepke in na roke lakirano glih en tak šalabajzer), AMPAK, te feltne niso do danes vidle renoja od blizu!
OK, že to da sta 2 zvite ni noben omenjal, mogoče "nista vedla"
Me je prišlo ravnanje dokaj poceni (40€ + bencin do Kamnika), ampak da je pa sredinska luknja manjša ni pa noben reku
Sej un gorenjc je napisal da je menda 58mm na renoju, ma zgleda da je cepec in da ne ve, da ma reno (in njegov golf) 60.1mm in da mi ni povedal, da je zmeril ko ni šlo na avto!
Torej zdaj morem dat še sredinsko luknjo postružit na večjo. Pa ne sam to, še nov centrirni obroček morem kupit, ker ta mi je počil
Jutri opravim 3 telefonske klice v sledečem vrstnem redu:
Špan Brezovica: "Imate centirni obroček za OZ 15mm distančnik?"
Kuret: "Je treba dat gume dol da se postruži sredinska luknja?"
Gloga/Axion: "Zakaj ku*** mi nisi povedal da ne pašejo na avto?"
Če od prvih dveh dobim pozitiven odgovor, sem spet ob vsaj 50€ in bo 3. klic mogoče še manj prijazen. Če se ne bo dalo pametno zmenit, mogoče pokličem še Pikša, sam se itak ne bo javil
Pa ne mi rečt da nista probala dat feltn na avto, NE obema so stale po pol leta v kleti in pol sta jih kar tko prodala, ja itak!
Tko da ja, kot pravi moj sodelovec: "Doči če vaših 5 minuta
"
Očitno bo treba v bodoče nosit šubler al pa distančnik sabo ko bom kupoval feltne. Za ta dnar bi imel že zdavnaj zmontirane kakšne druge
Pismo tok sem jezen, da bi šu najraj u soboto te zimske zgonit na Grobnik
Razumem ves srd in jezo, a se prosim vzdrži vseh eksplicitnih zmerljivk. Žiga je vodstvu kluba naznanil, da se je spremenil in da ne bo toleriral blatenja dobrega imena, ki si ga je tekom let ustvaril. Grozil je tudi s tožbo.
moderator
Tekst "omiljen" kot sem imel itak v planu, hvala za razumevanje. kmetek
Kdo je pred njima prodajal in imel te feltne sicer ne vem (glede na nalepke in na roke lakirano glih en tak šalabajzer), AMPAK, te feltne niso do danes vidle renoja od blizu!
OK, že to da sta 2 zvite ni noben omenjal, mogoče "nista vedla"
Torej zdaj morem dat še sredinsko luknjo postružit na večjo. Pa ne sam to, še nov centrirni obroček morem kupit, ker ta mi je počil
Jutri opravim 3 telefonske klice v sledečem vrstnem redu:
Špan Brezovica: "Imate centirni obroček za OZ 15mm distančnik?"
Kuret: "Je treba dat gume dol da se postruži sredinska luknja?"
Gloga/Axion: "Zakaj ku*** mi nisi povedal da ne pašejo na avto?"
Če od prvih dveh dobim pozitiven odgovor, sem spet ob vsaj 50€ in bo 3. klic mogoče še manj prijazen. Če se ne bo dalo pametno zmenit, mogoče pokličem še Pikša, sam se itak ne bo javil
Tko da ja, kot pravi moj sodelovec: "Doči če vaših 5 minuta
Očitno bo treba v bodoče nosit šubler al pa distančnik sabo ko bom kupoval feltne. Za ta dnar bi imel že zdavnaj zmontirane kakšne druge
Pismo tok sem jezen, da bi šu najraj u soboto te zimske zgonit na Grobnik
Razumem ves srd in jezo, a se prosim vzdrži vseh eksplicitnih zmerljivk. Žiga je vodstvu kluba naznanil, da se je spremenil in da ne bo toleriral blatenja dobrega imena, ki si ga je tekom let ustvaril. Grozil je tudi s tožbo.
Tekst "omiljen" kot sem imel itak v planu, hvala za razumevanje. kmetek
Zadnjič spremenil kmetek, dne 11 Nov 2011, 19:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Ma pikš je dobr vedu da ne pašejo k je men še distančnike šu drejat (BTW se jih po slabem letu še vedno ni blagolovil vrnt) tko da ja vedu je sam je biu tih k rit... Aja pa boke od 16vja k jih je šu zame iskat tud čakam že hm... dolg... tko da boh ved kje so, če sploh so. Tko da pikš in njegovo dobro ime
Pa na telefon se tud ne zna jaulat, če ga pa že dobiš pa dela...

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije
Čak samo malo. Zk rabiš drug centrirni obroč? Če povečaš luknjo boš rabil komplet nove ne samo enega. Kaj si probal brez centrirnega obroča? Koliko je takrat fi sredinske luknje, ker centrirni obroč ni nujno da je sploh.
Drugač Golf ma manjšo sredinsko luknjo. Tam nekje okrog 57 mm, tk da na golfa možno da je šlo gor.
Drugač Golf ma manjšo sredinsko luknjo. Tam nekje okrog 57 mm, tk da na golfa možno da je šlo gor.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Jaz imam seveda 60.1mm centrirne obročke na distančnikih, feltne so pa nekih 58mm in jih morem dat postružit. Enega morem pa zamenjat ker mi je počil.
Ja ne vem za golfa, rekel je da je isto kot reno.
EDIT: našel, golf ma 57.1mm, se pravi da un sploh ne ve kolk ma on sam
Ja ne vem za golfa, rekel je da je isto kot reno.
EDIT: našel, golf ma 57.1mm, se pravi da un sploh ne ve kolk ma on sam
Ja, očitnokmetek napisal/-a: EDIT: našel, golf ma 57.1mm, se pravi da un sploh ne ve kolk ma on sam
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG