Sej če ne bi jz meu zdej teh problemov z avtom (elektronka, lučke) bi si tut tole nabavu =)
Gran Turismo
Ma čist zakon ma zdj tamau sploh z unim QSP volanom
Sej če ne bi jz meu zdej teh problemov z avtom (elektronka, lučke) bi si tut tole nabavu =)
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
jaz imam probleme z vsemi tremi avtomobili, pa sem vseeno nabavilUrbanD napisal/-a:Ma èist zakon ma zdj tamau sploh z unim QSP volanom![]()
![]()
Sej èe ne bi jz meu zdej teh problemov z avtom (elektronka, luèke) bi si tut tole nabavu =)
sicer sem malo razočaran nad grafiko ki ni nič posebnega,
na slikah zgleda precej lepše, ponavadi je ravno obratno
pa računalniški nasprotniki mi bodo živce požrli ker so kretenski da ne moreš verjet, kar zabijejo se vate kot da te ni, če jim slučajno prekrižaš pot
moram kabel za net potegnit do plej štacjona, da bomo kakšno brez čarunalniških nasprotnikov zaigrali
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Ne razmumem kako imate ljudje čas gledati grafiko če vozite?
Umetna inteligenca pa res zna določene licence ali naloge zagreniti ampak sem se počasi navadil. Ampak ko pa proti kolegu špilaš na netu je pa to čisto drug žur.
Še moj mat oranžen GT-R spec-V, karbonska hauba pa še nekaj karbonskih dodatkov, BBS litke. Žal barva ne pride do izraza ker je na TV zaslonu čisto druga in moram še naštudirati sistem.

Še moj mat oranžen GT-R spec-V, karbonska hauba pa še nekaj karbonskih dodatkov, BBS litke. Žal barva ne pride do izraza ker je na TV zaslonu čisto druga in moram še naštudirati sistem.

Hehe mam jst tud to, sam po en volan bi mogu it, k mi un tastar ne dela na PS3... Ka kir ve je ta, ki ga prodajajo v BB vredu oz je za kej? 
http://www.bigbang.si/igre-in-konzole/i ... g-force-gt
http://www.bigbang.si/igre-in-konzole/i ... g-force-gt