Si probu v HTE? Tam bi znal met to sranjeShusuglao napisal/-a:do uporov pa še nisem uspel priti, ker jih v ic elektroniki niso imeli in ji po desedah prodajalca tudi "bolj ne bodo dobili"
moram še kje drugje vprašat
Clio 1.2 16v l.2005 "u podn ajga!"
in ti uspeva pri šteucih? jz šekr nism prišel do senzorja oz. materiala da bi dal skp senzor... to pomen da rabm sam senzor in vedt kam priklučt senzor (na pin od digitalnega prikazovalnika?) in je to to...Shusuglao napisal/-a:jaz eksperimentiram na števcih od ventilarja
priklopil sem pokvarjen senzor (kar naprej kaže 40°in podobne hece), na dva pina ki sta za to pri konektorju in se je zadeva odzivala
do uporov pa še nisem uspel priti, ker jih v ic elektroniki niso imeli in ji po desedah prodajalca tudi "bolj ne bodo dobili"
v hte ponavadi ne hodim ker se ne da pred vrati parkiratjero_13 napisal/-a:Si probu v HTE? Tam bi znal met to sranjeShusuglao napisal/-a:do uporov pa še nisem uspel priti, ker jih v ic elektroniki niso imeli in ji po desedah prodajalca tudi "bolj ne bodo dobili"
tak je plan jato pomen da rabm sam senzor in vedt kam prikluèt senzor (na pin od digitalnega prikazovalnika?) in je to to...
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
http://www.lotos.si/Default.aspx?Content=Home jz bom šu en dan klele sm pogledat u tole trgovinco. sm slišu da majo neki te "šare"
bomo mal spajkal pa kurl vezja haha
a mogoč kakšn načrt obstaja za ta senzor temparature??
brskam in brskam... in sm našu tole
http://www.clubclio.com/public/foro/vie ... c&start=45
drug tedn grem v akcijo, kupim elemente in sprobam če resno deluje
bomo mal spajkal pa kurl vezja haha
brskam in brskam... in sm našu tole
http://www.clubclio.com/public/foro/vie ... c&start=45
drug tedn grem v akcijo, kupim elemente in sprobam če resno deluje
ker mam velko željo si naštimat ta senzor zunanje temparature sm podru notranjost auta da bi počas prišel do "dna" in najdu prave žičke za senzor, katere na vso žalost nism najdu

avto je biu razdrt 1 tedn, pač dž je padov k iz škafa in tudi časa nism mel da bi sestavu nazaj use skp
in nevem po kermu naklučju je zagorela temparatura - 7stopinj konstantno kaže... wtf? dve žičke sm dal skupej in kao deluje??

strica googla sm povprašov koko in kam nej bi vezu ta senzor in tudi on točn ne ve kam..

in če mogoooč obstaja kakšn majstr na foromu ki bi mi znal pomagat nekak bi lepo prosu za mejčkeno pomoč...senzor imam, res da je iz alfe ampak mogu bi delat

tole so barve žič, če bo kermu majstru pomagalo tole... aja, tukej je še po "štromarsko" skp djano, sponke pa to heh
toj to, nč nouga ni le en kup razdiranja
usaj dougčas ni heh
Lp

avto je biu razdrt 1 tedn, pač dž je padov k iz škafa in tudi časa nism mel da bi sestavu nazaj use skp
in nevem po kermu naklučju je zagorela temparatura - 7stopinj konstantno kaže... wtf? dve žičke sm dal skupej in kao deluje??

strica googla sm povprašov koko in kam nej bi vezu ta senzor in tudi on točn ne ve kam..

in če mogoooč obstaja kakšn majstr na foromu ki bi mi znal pomagat nekak bi lepo prosu za mejčkeno pomoč...senzor imam, res da je iz alfe ampak mogu bi delat

tole so barve žič, če bo kermu majstru pomagalo tole... aja, tukej je še po "štromarsko" skp djano, sponke pa to heh
toj to, nč nouga ni le en kup razdiranja
Lp