Prejle grem zadnje bobne barvat...in sm se lep cajt matru da sm na ravn podložu avto...pa še prag je bol bogi bil...no u glavnem mi je ratalo dvignit...potem pa šmirglam in grem odtegnat ročno da bi lahk bobn zavrtel in avto je "padel" z bobnom na tla
upam da se ni kej poškodoval...padal je narahlo tk da se je v bistvu sam naslonu počas na tla
je že mel kdo kdaj tako izkušnjo?? (v vožnji ne opazim razlike)
meni je padla 19 tka na sus iz dvigala na disk pa ni blo nic..edino ce se ti je tam ki si mel podlozeno kam zvilo notri ,podvozje more bit 100% ok ce si reku da je pocasi zlezu....
Nauk zgodbe: nikoli ne odteguj ročne če je avto dvignjen (pustmo to če je na dvigalu).
Meni je skoraj tudi ušel, pa sem še zadnji moment podložil da se ni zapeljal, zato daj drugič še kak kamen/poleno, karkoli pod kolesa, da se ne bo avto zapeljal.
Ziga00 napisal/-a:Nauk zgodbe: nikoli ne odteguj ročne če je avto dvignjen (pustmo to če je na dvigalu).
Meni je skoraj tudi ušel, pa sem še zadnji moment podložil da se ni zapeljal, zato daj drugič še kak kamen/poleno, karkoli pod kolesa, da se ne bo avto zapeljal.
Lp
ma tk sm bil zatopljen v šmirglanje da sm čist pozabu