Laguna I ph2 Concorde by ToomY

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
ToomY
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a ToomY »

Že dolg časa me ni blo na forumu pa sem se dons mau spomnu na vse vas tle gor :lol:

Lagunca še zmer lepo vozi po svetu :)
Obul sem jo v zimske gumce da jo ne zebe... dons sem popravlu še meglenke k so crknle ter šobe za pranje stekel... ostalih problemov pa v letu in pol od kar jo imam nisem imel :roll:
Pol pa naj kdo reče da so Renoji slabi avti... ugled jim kvari samo novejša laguna 01-04 po možnosti še dci motor hehe :lol:

Drugač pa je skupla eno poškodbo... glih odbijač sem meu lepo pobarvan pa mi ga je en ruknu na parkingu pa seveda spizdu...
Tko da me spomlad čaka spet štrihanje ter še zamenjava spredne počene šipe na račun zavarovalnice se razume :P

Evo da se ne pozabi kak avto zgleda v zimskem času :)
Na drugi sliki sem se zakopu sred ravnine hehe

Slika

Slika

Pa naročil sem si nova ključa via VW style :D ..ker so mi prejšni ključ ukradl z torbico vred rezervni pa ne dela.
Tko da sem se odloču za tole vrjanto in me je pršlo 40€ na servisu pa bi blo za original preko 150€ :P

Slika

Slika

No zmontiru sem pa še ozvočenje kot sem oblubu..
Komplet gorund Zero 300RMS
Sem se kr mal najebu z napeljavo ampak je pa vsaj lepo napeljano sedaj... edino mam še za zrihtat nek problem ker mi vleče šume od motorja in piska v wooferju ko bi imel turbino..
Baje se dobi nek vmesnik al kaj ?
Če kdo kej ve kako zrihtat se priporočam :)

Slika

Slika

Pa zraven še za vsaki slučaj gasilni aparat da ne bo spet gorelo tko k je blo v bivši 19ki :? :)

Slika

Ovo je ovo :wink:
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

To da ti piska sem mel podoben problem. Vzrok je bil v slabi masi iz izhoda za ojačevalec. Na činč sem nalotal žičko in potegnu na maso in od takrat je šum izginil. To lahko tudi probaš prej da pritisneš eno žičko na maso in na okvir činča (maso). Če šum izgine je to to.
Uporabniški avatar
_BosTeK_
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a _BosTeK_ »

ali pa če imaš činče pa napajalne kable po enaki strani napeljane lahk tud to piska :)
Uporabniški avatar
ToomY

schik napisal/-a:To da ti piska sem mel podoben problem. Vzrok je bil v slabi masi iz izhoda za ojačevalec. Na činč sem nalotal žičko in potegnu na maso in od takrat je šum izginil. To lahko tudi probaš prej da pritisneš eno žičko na maso in na okvir činča (maso). Če šum izgine je to to.
Schik pa ti si car :D .. sem naredu točn tko k si ti reku pa sem rešu problem... čisto čisto malo še piska ampak morš bit res čist zraven zvočnika... stanje se je izboljšalo za 90% :P :P
Ej full ti hvala res... če bi te bolje poznal bi te takoj na eno pivo povabu 8)
Zdej lahk uživam v muski.. res pa da se ne morem pred kolegi več hvalit da mam Laguno turbačico hehe :lol:

---------------------------------------------------------------------------------

Dons še PS naložu pa sem se mal poigral.... tole upam da mi rata čez poletje... nč pretresljivega, pa še na 16-kah bom lahk ostal pa pršparu € :wink:

Original..

Slika

Spuščena + temne šipe..

Slika

LP :twisted:
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Spustit je ni treba preveč, da ne bo zgubila preveč na udobju. Pa šipe če boš temnil ne preveč, ker men recimo grdo zgleda če je sam pol avta zatemnenga :roll: Pa še teb nč ne nuca spred prot soncu :P

Drgač pa zlo ušečna Langunca, če bi hotu limuzino bi si sigurno tako omislu. Kakšno maš kej porabo? Pa v primerjvai z vašo 1.8?
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
ToomY

Spustu je ne bom preveč nč bat... itak bodo pršle gor FK vzmeti ki znižajo med 30-40mm in mislm da bo glih prav..
Apexovih pa ne dam gor ker so baje slabe in se posedajo... drugih se pa za Laguno do l.01 ne dobi :P

Slika

Glede šip bo pa avto zatemnjen tudi spredaj ne samo zadaj... in ne bo preveč... manj kot v pohtoshopu pa bolj enakomerno... bo pa vse homoligiran tud spredaj... "mi znamo tud to narest" :lol:

Poraba je pa čisto ista tam okoli 8.5l prej manj kot več!
Je pa res da mojo vozim jaz... uno pa mtka tko da če bi jst uno vozu bi zih na dobrih 9 prlezu :D

LP
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Kako pa to znate vi narest?

Aja kaj so še uni dve funkciji ključa, spodnja verjetno za alarm? To lahko nardijo za vsak avto? Pa je kvaliteten tist mehanizem za odpiranje? Kako je pol s kodnim varovanjem vžiga?

Ker mi fajn zgleda, pa za tak dnar :shock:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

zka maš pa tok različne barve vrat? si uporabljal tri vremenski taft ko si poliral avto :P :lol:
Uporabniški avatar
ToomY

Ključ je dober za taki denar... naročil iz MB nekje
Mehanizem je vredu men po enmu letu čist dobr dela..
Za kodo vžiga pa moraš čip vložiti iz oirignalnega ključa v tega in ga magar prlimati z sekundnim tako kot sem jaz naredu pa dela pol super.
Ja ostala dva gumba sta opcija ki jih jaz nimam... lahk maš alarm... odpiranje prtlažnika al pa čist kej tretjega... :P

Ja willy ni 3 vremenski taft ampak 2 vremenski... sprednji deli z vrati je original... barvan je bil samo zadnji levi bok, leva vrata ter pokrov prtlažnika... ne iz moje strani je že blo prej tako... jst vem da ne bi dau takmu amaterju delat :roll: ... z avijona se ne vid, z ladjo se pa zraven ne pride tko da mi je useen :lol:
Uporabniški avatar
matejpurgar19

Odgovor Napisal/-a matejpurgar19 »

Jz mam čist enak ključ pa mi dobr dela že 3 leta pa sm rabljeno dobil. Edino kar me moti je ključ dobil luft tam kjer se pregiblje oziroma pospravlja.
SlikaSlikaSlika
Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Si probal če daš oba činča na maso? Meni je zadostovalo da sem samo enega.
Uporabniški avatar
ToomY

Sem dal samo enega... bom probu še drugega čeprav je že zdej vredu :D
Še enkrat tnx ... ke si pa zvedu za to foro ? Ker men so usi govoril da moram en umesnik dobit, en v akustiki mi je pa reku da mi za 40€ zrihta da bo delalo kt treba :lol: ...keri nateguni :roll:
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Domnevam da imaš Pioneer avtoradio? :D
Slika
Uporabniški avatar
ToomY

Zakai domnevaš... a ga boš vn ukradu :lol:
Vrjem ni vreden :wink:
Uporabniški avatar
matejpurgar19

Odgovor Napisal/-a matejpurgar19 »

Pomoje zato ker maš probleme z maso. Sam jz tega problema pr mojmu radiju niisem mel pa je isto pioneer
SlikaSlikaSlika
Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09
Odgovori