Motorji 1,9; 2,0; 2,2 dci (diesel) Espace
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica
Se popolnoma strinjam.iburek napisal/-a:V mojem espace-u se tu pa tam pojavi kaksen cricek, to moram priznat. Drugace je pa tako, ce se zdaj peljem z meganom ali pa golfom je enako kot bi se vozil z "sajtrgo". Res pa je tudi da ce vozis nemca, trpi hrbtenica in prebava, ce pa francoza pa lezaji.
Lezaj zamenjas. Hrbtenico? Mislim da zaenkrat ne.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Sam sem mel pa A6 2.5 tdi 7 let je bil star ko sem ga prodal in 300kKM pa ni blo crickov.ClioOwner napisal/-a:Mislim, da ne obstaja avto, ki nebi imel crickov. Vsaj js se do sedaj nism pelau v takem. Tako, da sploh nevem zakaj so eni tako pikolovski, sploh ce gre za cliota za 10k eur. Js sm se pa pelau v novem A6 3.0 TDI, ki stane skoraj 60k eur, pa je crickov na izvoz.
Verjamem, pri taki masovni proizvodnji je vse odvisno od srece.R-gorazd napisal/-a:Sam sem mel pa A6 2.5 tdi 7 let je bil star ko sem ga prodal in 300kKM pa ni blo crickov.ClioOwner napisal/-a:Mislim, da ne obstaja avto, ki nebi imel crickov. Vsaj js se do sedaj nism pelau v takem. Tako, da sploh nevem zakaj so eni tako pikolovski, sploh ce gre za cliota za 10k eur. Js sm se pa pelau v novem A6 3.0 TDI, ki stane skoraj 60k eur, pa je crickov na izvoz.
...radio das bol na glas pa tudi ni crickovR-gorazd napisal/-a:Sam sem mel pa A6 2.5 tdi 7 let je bil star ko sem ga prodal in 300kKM pa ni blo crickov.ClioOwner napisal/-a:Mislim, da ne obstaja avto, ki nebi imel crickov. Vsaj js se do sedaj nism pelau v takem. Tako, da sploh nevem zakaj so eni tako pikolovski, sploh ce gre za cliota za 10k eur. Js sm se pa pelau v novem A6 3.0 TDI, ki stane skoraj 60k eur, pa je crickov na izvoz.
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)