GScenic 1,4 TCE
Re: GScenic 1,4 TCE
Aha, ker sem bral nekaj, da nekateri proizvajalci priporočajo uporabo drugačnih svečk. Spet odvisno kakšno je razmerje vožnje plin/bencin. Hvala za info 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Navadne svečke, predpisane s strani proizvajalca. Te LPG svečke pri veliki večini avtov ne igrajo nobene vloge, imajo kvečjemu manjšo življensko dobo pa tudi dražje so.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Bom kar tukaj zastavil vprašanje...
Foter je v svojega dizla natočil bencin (SUper 100), v tanku je bilo cca 5 litrov nafte....sedaj bojo to na servisu izčrpali. Zanima me kaj se lahko zgodi, če ta becin jaz pretočim v svoj avtomobil. Oziroma ga pretočim v kakšno posodo in potem od tam v mojega TCe-ja. Je lahko kaj narobe?
lp
Foter je v svojega dizla natočil bencin (SUper 100), v tanku je bilo cca 5 litrov nafte....sedaj bojo to na servisu izčrpali. Zanima me kaj se lahko zgodi, če ta becin jaz pretočim v svoj avtomobil. Oziroma ga pretočim v kakšno posodo in potem od tam v mojega TCe-ja. Je lahko kaj narobe?
lp
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica
Načeloma bi šlo, kolega v svojo Hondo toči bencin izčrpan iz avtomobilov, ki so za razrez.
Sam pa ne bi tvegal....
Sam pa ne bi tvegal....

Ne vem...zato pa sprašujem. Količina nafte pa je verjetno minimalna, glede na to, da je mel foter prazen tank.djordjevic napisal/-a:Se ti splača tvegat? Samo vprašam.
Je pa baje čisto kul če se naredi en "špricer"... Bom malo tega bencina pa ostalo dotočil na bencinski.
BMW 323i (1983)
Če naliješ pol tanka "mešanice" in do vrha bencin, nebo nič narobe. Jst sm z klijotom pokuril en tank pa je bilo notr med bencinom dobrih 6 litrov nafte pa ni bilo nobenih problemov.
Hvala...to sem hotel slišat: enega, ki je to že naredil...Tine91 napisal/-a:Če naliješ pol tanka "mešanice" in do vrha bencin, nebo nič narobe. Jst sm z klijotom pokuril en tank pa je bilo notr med bencinom dobrih 6 litrov nafte pa ni bilo nobenih problemov.
BMW 323i (1983)
Je pa razlika med starim NA bencinarjem in novim turbo bencinarjem. Tud v tarega dizla si lahko olje iz friteze vlil pa je delal, v CR pa to ne dela najbolje
Na tvojem mestu bi ga porabil v 2 rundah, da je mešanica čim manjša.
Na tvojem mestu bi ga porabil v 2 rundah, da je mešanica čim manjša.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Tud sam sem se ze zajebal in v cliota dci vlil 20litrov bencina potem sem pa do vrha dotocil nafte......in clio je laufal kot urca.Ni bilo nic narobe pa tud crknil ni......
Včeraj so mi v garanciji menjali sovoznikovo vzvratno ogledalo, ker je odpovedalo zapiranje in odpiranje...mogoče se mi bo podaljšana garancija pa vendarle izplačala.
BMW 323i (1983)
Evo...benzin z dizlom uspešno skuril in nisem čutil nobene razlike. Mešal sem pa približno tretjino mešanice in dve tretjini svežega goriva...
BMW 323i (1983)
Danes opravi servis na 60.000... Olje in filtri...tudi kabinski...cena: 136€ na pooblaščencu. Imam pa počene/zlomljene obe manšeti na prednjih amortizerjih...bodo menjali v garanciji.
BMW 323i (1983)
Nejko napisal/-a:Danes opravi servis na 60.000... Olje in filtri...tudi kabinski...cena: 136€ na pooblaščencu. Imam pa počene/zlomljene obe manšeti na prednjih amortizerjih...bodo menjali v garanciji.
MI lahko zaupaš na kerem servisu ? Ker mi je dokaj ugodna cena, jaz sem v ms plačal lansko leto za vse to kot ti 152€ za 1.6 motor, pomoje pa ne more biti takšne razlike.
Mislim zanimivo kakšne razlike so po sloveniji pa vse renault mreža.
Strašek v Podplatu...morem pa povedat, da tukaj ni vštetih svečk, ki se menjajo pri 60.000, ker sem jih menjal cca 5000km nazaj.
BMW 323i (1983)