Sj ves kako praujo za 19ke do 4000 nikamor pol se pa odpre no zato pa je filter za tok dnarja da mal pripomore do tistih 4000 ni dost ampak je bl k preh stozc pa itak sam zvok da
No zdj grem pa par slikc narest da vm mal razkazem stvar; zaenkrat se pa z mal starejsim potolazte :a2_mongo4yj
Ja zdj k je kao ta zakon da se lah sam zadne zatemnijo sm slisou da ti na homologaciji ne pise kere sipe so zatemljene(prve, zadnje). Tko da kao nj bi zatemnu pru prve pa homologirou pa pol zadne pa homologirou sam zdj nevem kok je to res . Se bom morou se mal pozanimat pa bomo vidl, pa vi renojevci vete kj glede tega??
hja, samo pri starih je pisal sprednje tok % in zadnje tok %. Tako, da bo mal cudno potem. Tudi ce pri novih ne pise, bos imel oboje temnjeno..pa se itak vidi datum kdaj si homologiral. Ce bi mel po starem zakonu mora pa itak za oboje pisat...
drugace je pa lepa ja, precej bols zdaj ko je znizana in z distacniki
Jurre: sj to sm se hotu pozanimat, k vem da bi pisal datu pa homologacija stekel pa procenti pol ce bi dou se enkrat npr sprednje temnit bi pa se enkrat pisal tko da mi je dost cudn sam sm pa slisou kao da se da, bomo se mal okol prasal nau nc narobe
Nightmare: nc bat sm cilou na to da nau glisr, da bo bl zadi znizana, tko da je avto mal u kajlo, sm mislu se na to ce jih bom mel kdaj vec u avtu da mi nau drajsal zadej, tko da naprej visi avto u zivo se full opaz, kle pa nevem mogoce nimam ravne roke pa sm naklon digitalca mal falu
No tkole oblubu sm vm nove slikce ob lepsmu vremenu in kle so :
No tko pa ste vidl kasna je moja zverinca ponoci
No sedaj me pa nekaj zanima, zdj zadne dni k je biu tak vreme mi je avto parkrat ko sm ga przgal in ko je bil u mrzlem stanju mi je cugal, mislm padu je na 500 obratou pa se zaletavou in se spet vrne u normalno stanje in tko nardi parkrat, k je ogret je pa navadn. Velik sm jih uprasou pa mi praujo da je sonda, a vi mislte da je to a da je kj huj a je meu kdo iskusnje s tem??