Clio 16v vs. Clio RS vs. R5 GTT

Kotiček renojevih starodobnikov
Odgovori
Uporabniški avatar
Ziga00
Kraj: Vnanje Gorice

Odgovor Napisal/-a Ziga00 »

p1k4p0k4 napisal/-a:
SESCAR napisal/-a:Zakon lokacija....sam avto mors met zavarvan za diujad :lol:
No k boste kksno srnco nagazil bomo pa nrdil en klubski piknik = gooollaaazzzzz party :lol: :lol: :lol:
Jst bom skuhal polento :lol:

Drgac lokacija dobra, ravna cesta, le divjad in megla sta problem...
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

potencialno to res predstavlja problem, predvsem divjad zna bit problematicna, ker se jo ne vidi, v naslednji fazi jo pa zacutis, medtem ko megla ni hudobna, ce je, se pac ne gre, ce je pa ni pa gasa
Uporabniški avatar
CliYo II

Odgovor Napisal/-a CliYo II »

:lol: ja lih srne s bodo tam pasle k bomo mi tam rohnel z avti al pa mogoce pridejo se navijat :wink: :wink:
Uporabniški avatar
dete

CliYo II napisal/-a::lol: ja lih srne s bodo tam pasle k bomo mi tam rohnel z avti al pa mogoce pridejo se navijat :wink: :wink:
:lol:

samo da prides :!:
Uporabniški avatar
Turbobitch

Odgovor Napisal/-a Turbobitch »

Bom dvakrat ustrelu iz auspuha pa bojo zbezave..
My bitch is the best.
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

a pol ta vikend se dobite al kko? Mal tut mene mika :D Mam pa ventilarco. :)
Slika
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

saj zdaj ko ste nalimali toliko zemljevidov bodo policaji brez tezav nasli

ja lih srne s bodo tam pasle k bomo mi tam rohnel z avti al pa mogoce pridejo se navijat
ne ne bodo se pasle, zbezale bodo....cez cesto :lol:
kar poklicite da se ostali pridemo na golaz
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
dete

DragR napisal/-a:a pol ta vikend se dobite al kko? Mal tut mene mika :D Mam pa ventilarco. :)
k se nas nekej nabere se bomo odpelal tja - zaenkrat sva dva uradno, pa kr nekej neuradno
1. dete
2. XiWang
3....

aha, pa ta vikend mam jest cajt :wink:
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

Ja no jz sm pol bl pr ta unih neuradnih zaenkrat, kr ne vem ob keri uri to mislte, sej veste kk je za vikend, pol ksnej je treba it se mal :smt004 :smt011 :lol:
Slika
Uporabniški avatar
CliYo II

Shusuglao napisal/-a: ne ne bodo se pasle, zbezale bodo....cez cesto :lol:
kar poklicite da se ostali pridemo na golaz

:D
sj srne so ti na usakem metru ceste potencialna nevarnost da ti skoci na cesto (izven mesta seveda)...ne vem kaj se zdej dela tak halo zarad tega...
Uporabniški avatar
dete

s temi srnami se samo malo hecajo vsi :D
Uporabniški avatar
XiWang

Odgovor Napisal/-a XiWang »

CliYo II napisal/-a:
sj srne so ti na usakem metru ceste potencialna nevarnost da ti skoci na cesto (izven mesta seveda)...ne vem kaj se zdej dela tak halo zarad tega...
sej ves kritizirat je lahko..medtem ko noben ne poda boljse alternative. Smo ze na zacetku apeliral na vse da se najde primerna lokacija... Za 3 avtomobile ni noben problem odpelat zadevo na kerikol prazni cesti. za 10 ali vec je pa ze mal tezje najdt plac. Cesta od skofljice proti igu je prazna, asfalt je super, preglednost ce ni megle odlicna - avto vids 5 minut prej ce iz kje prihaja in tako te tud polcaji ne morjo presenetit. Ce se pa kdo boji divjadi naj pac doma ostane, nobenga se ne sil :wink: Za probat je, pa bomo prec vidl a je al ni... Drugac se da pa tud na brncicevi z mal organizacije normalno izpeljat zadevo, samo enga rabis ki signalizira na ovinku (kot primer). Sej to se bo hitro zakluclo, 10 min in nas ne bo vec.

lp Xi
ne hiti počasi....
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

XiWang napisal/-a:
CliYo II napisal/-a:
sej ves kritizirat je lahko..medtem ko noben ne poda boljse alternative. Smo ze na zacetku apeliral na vse da se najde primerna lokacija... Za 3 avtomobile ni noben problem odpelat zadevo na kerikol prazni cesti. za 10 ali vec je pa ze mal tezje najdt plac. Cesta od skofljice proti igu je prazna, asfalt je super, preglednost ce ni megle odlicna - avto vids 5 minut prej ce iz kje prihaja in tako te tud polcaji ne morjo presenetit. Ce se pa kdo boji divjadi naj pac doma ostane, nobenga se ne sil :wink: Za probat je, pa bomo prec vidl a je al ni... Drugac se da pa tud na brncicevi z mal organizacije normalno izpeljat zadevo, samo enga rabis ki signalizira na ovinku (kot primer). Sej to se bo hitro zakluclo, 10 min in nas ne bo vec.

lp Xi
Sej sm podal alternativo, pa je noben ne smirgla, ker je treba placat. Zakaj si ne upate jt na en drag pa se tm izzivlat cel dan? Nebi reku da bi blo nevemkolk drago...glede na to da je riziko tolk vecji (kazni, nesreca,...) sploh ni primerjave. Ampak ocitno vas je strah da bi vas kaksen hondas nabil :lol:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
XiWang

Odgovor Napisal/-a XiWang »

men se ne gre da bi se izzivljal cel dan. mi je avto prevec pri srcu da bi ga uporablu za kej tazga. Sem na zacetku napisu da me zanima predvsem primerjava iz letecega starta ker mi je vseeno kdo bols speljuje in kdo ma bolse gume ampak enostavno druga, tretja prestava pri cemer se lih tko jasno pokaze kok ker avto gre pa se obremenjujes ga dosti manj. Drgac se pa upam postavt s kateremkoli ne glede na znamko in konje, sicer nebi dal pobude za to temo :wink: ...ce se prou spomnm sem se ne dolgo nazaj ponudil tudi za primerjavo s tvojim peugeotom tako da si vabljen :roll:
ne hiti počasi....
Uporabniški avatar
CliYo II

@XiWang: lej js nism nobenga kritizeru...sm ze povedu da sem js za in ko bo pridem cene druzga usaj pogledat....
s tistim postom sem hotu sam povedat da naj tisti ki se bojijo srn raje ostanejo doma...

pa brez zamere

Lp!
Odgovori