potencialno to res predstavlja problem, predvsem divjad zna bit problematicna, ker se jo ne vidi, v naslednji fazi jo pa zacutis, medtem ko megla ni hudobna, ce je, se pac ne gre, ce je pa ni pa gasa
CliYo II napisal/-a:
sj srne so ti na usakem metru ceste potencialna nevarnost da ti skoci na cesto (izven mesta seveda)...ne vem kaj se zdej dela tak halo zarad tega...
sej ves kritizirat je lahko..medtem ko noben ne poda boljse alternative. Smo ze na zacetku apeliral na vse da se najde primerna lokacija... Za 3 avtomobile ni noben problem odpelat zadevo na kerikol prazni cesti. za 10 ali vec je pa ze mal tezje najdt plac. Cesta od skofljice proti igu je prazna, asfalt je super, preglednost ce ni megle odlicna - avto vids 5 minut prej ce iz kje prihaja in tako te tud polcaji ne morjo presenetit. Ce se pa kdo boji divjadi naj pac doma ostane, nobenga se ne sil Za probat je, pa bomo prec vidl a je al ni... Drugac se da pa tud na brncicevi z mal organizacije normalno izpeljat zadevo, samo enga rabis ki signalizira na ovinku (kot primer). Sej to se bo hitro zakluclo, 10 min in nas ne bo vec.
CliYo II napisal/-a:
sj srne so ti na usakem metru ceste potencialna nevarnost da ti skoci na cesto (izven mesta seveda)...ne vem kaj se zdej dela tak halo zarad tega...
sej ves kritizirat je lahko..medtem ko noben ne poda boljse alternative. Smo ze na zacetku apeliral na vse da se najde primerna lokacija... Za 3 avtomobile ni noben problem odpelat zadevo na kerikol prazni cesti. za 10 ali vec je pa ze mal tezje najdt plac. Cesta od skofljice proti igu je prazna, asfalt je super, preglednost ce ni megle odlicna - avto vids 5 minut prej ce iz kje prihaja in tako te tud polcaji ne morjo presenetit. Ce se pa kdo boji divjadi naj pac doma ostane, nobenga se ne sil Za probat je, pa bomo prec vidl a je al ni... Drugac se da pa tud na brncicevi z mal organizacije normalno izpeljat zadevo, samo enga rabis ki signalizira na ovinku (kot primer). Sej to se bo hitro zakluclo, 10 min in nas ne bo vec.
lp Xi
Sej sm podal alternativo, pa je noben ne smirgla, ker je treba placat. Zakaj si ne upate jt na en drag pa se tm izzivlat cel dan? Nebi reku da bi blo nevemkolk drago...glede na to da je riziko tolk vecji (kazni, nesreca,...) sploh ni primerjave. Ampak ocitno vas je strah da bi vas kaksen hondas nabil
men se ne gre da bi se izzivljal cel dan. mi je avto prevec pri srcu da bi ga uporablu za kej tazga. Sem na zacetku napisu da me zanima predvsem primerjava iz letecega starta ker mi je vseeno kdo bols speljuje in kdo ma bolse gume ampak enostavno druga, tretja prestava pri cemer se lih tko jasno pokaze kok ker avto gre pa se obremenjujes ga dosti manj. Drgac se pa upam postavt s kateremkoli ne glede na znamko in konje, sicer nebi dal pobude za to temo ...ce se prou spomnm sem se ne dolgo nazaj ponudil tudi za primerjavo s tvojim peugeotom tako da si vabljen
@XiWang: lej js nism nobenga kritizeru...sm ze povedu da sem js za in ko bo pridem cene druzga usaj pogledat....
s tistim postom sem hotu sam povedat da naj tisti ki se bojijo srn raje ostanejo doma...