Se je lega s distancniki kaj spremenila?
R19 16V urejanje notranjosti str. 7
Evo spet se cara nekaj, kar res ni tako pomembno, ampak nazalost tak je
. Naredil sem zakasnilno vezje, da ko se bo avto zaklenil se bojo prizgale meglenke, recimo za 30 sec in potem ugasnile.
Prvo je blo treba strestirat vezje na protobordu

No pol pa nalotat vse elemente na vezje odrezano na doloceno velikost, da bo potem pasalo v ohisje, zalotani tudi kontakti za prikljucitev preko konektorja

Evo na koncu vse skupaj skrito v ohisje in pripravljeno za montazo v avto. Vezje sem moral malo preurediti za svoje potrebe, tako da bo dalo ven signal za vzig obstojecega releja za meglenke, ki je ze v avtu
Evo se slika koncanega izdelka

Sledi se montaza v avto, kjer bo se nekaj zaj....cije da najdem vse potrebne drote
. Sestavil sem pa tako, da lahko cas priziga nastavljam od 0 sekund do 60 sekund.
Prvo je blo treba strestirat vezje na protobordu

No pol pa nalotat vse elemente na vezje odrezano na doloceno velikost, da bo potem pasalo v ohisje, zalotani tudi kontakti za prikljucitev preko konektorja

Evo na koncu vse skupaj skrito v ohisje in pripravljeno za montazo v avto. Vezje sem moral malo preurediti za svoje potrebe, tako da bo dalo ven signal za vzig obstojecega releja za meglenke, ki je ze v avtu
Evo se slika koncanega izdelka

Sledi se montaza v avto, kjer bo se nekaj zaj....cije da najdem vse potrebne drote
Evo spet se nekaj premika, in sicer okoli armature, ker je moja stara, ki je trenutno v avtu ze cisto zlomljena. Dobil sem drugo armaturo, ki pa je imela zgornji del malo bogi pa sem se odlocil za modifikacijo. Najprej je blo treba snet zgornji del s spodnjega (ene meljon sraufov
)

Potem sem s purpenom zapolnil luknjo na armaturi ki se uporablja za nevemkaj (men vedno vse tam ven odleti)

Purpen sem obrezal, in ga prekital, nato pa mi je Croma (tnx) se zapoliestral cez. Sam sem nato se ojacal zgornje nosilce, kjer pride armatura prisraufana na karoserijo, ker tam najraje poci plastika (ki je u kurcu - proklet Reno
)

Potem pa se je zacelo oblacenje, oblacil sem prvic in ni cisto tako kot bi moglo bit ampak mislim da mi je kr dobr ratal. Prvo vse namazat z limom (Moment)

Pol se je zacelo, tole je nekje sredi dela, zraven industrijski topli fen s katerim sem pogrel skaj, kadar ga je blo treba nategnat

Evo pa se koncan izdelek, mi je sonce ze fajn sekal u glavo, ampak se je splacal potrpet, ker koncni izdelek zgleda kr dobr. Malo je se prasno po vrhu, tisto morem se spucat in pa namazat s kako zavbo za skaj.

Manjkajo se vse plastike (zracniki, zvocniki) in pa seveda morem se vse skupaj sestavit s spodnjim delom, tak da bo se nekaj dela.

Potem sem s purpenom zapolnil luknjo na armaturi ki se uporablja za nevemkaj (men vedno vse tam ven odleti)

Purpen sem obrezal, in ga prekital, nato pa mi je Croma (tnx) se zapoliestral cez. Sam sem nato se ojacal zgornje nosilce, kjer pride armatura prisraufana na karoserijo, ker tam najraje poci plastika (ki je u kurcu - proklet Reno

Potem pa se je zacelo oblacenje, oblacil sem prvic in ni cisto tako kot bi moglo bit ampak mislim da mi je kr dobr ratal. Prvo vse namazat z limom (Moment)

Pol se je zacelo, tole je nekje sredi dela, zraven industrijski topli fen s katerim sem pogrel skaj, kadar ga je blo treba nategnat

Evo pa se koncan izdelek, mi je sonce ze fajn sekal u glavo, ampak se je splacal potrpet, ker koncni izdelek zgleda kr dobr. Malo je se prasno po vrhu, tisto morem se spucat in pa namazat s kako zavbo za skaj.

Manjkajo se vse plastike (zracniki, zvocniki) in pa seveda morem se vse skupaj sestavit s spodnjim delom, tak da bo se nekaj dela.
Bomo vidl kaj bo, pise da naj bi do 110 stopinj zdrzal, mislil sem dat enega dvokomponentnega ampak tisto je pa drago ko zafran
. Na robovih bom probal s kakim drugim limom zakljucit da bo fajn prjel, ceprav ze tale zdaj zelo dobro drzi. Bomo vidl kaj bo cajt naredu. Drugace pa sem purpenanje in kitanje kopiral od tebe
.
- Citroenovc
Ker sem firbcne sorte in ker imas ravno fino vse podrto - daj povej mi prosim s katere strani je pri R19 noter dan grelec kabine? Je pri vozniku ali sovozniku?
Mimogrede - pocekiraj ce vse brezhibno tesni pri sistemu gretja - zdaj imas perfektno sanso, da kako stvar zamenjas z minimalnim financnim vlozkom .... ko je ze vse podrto ...
Mimogrede - pocekiraj ce vse brezhibno tesni pri sistemu gretja - zdaj imas perfektno sanso, da kako stvar zamenjas z minimalnim financnim vlozkom .... ko je ze vse podrto ...
OK
LP
Primo?ć
LP
Primo?ć
Grelec zaenkrat se drzi, morem pogledat kaj zaen letnik je da vidim ce bo kmalu spustil ali ne. Drugace pa je grelec dan noter z voznikove strani, je pa seveda za menjavo potrebno podret komplet armaturo, tako kot je na sliki, poleg tega pa je potrebno se s strani motorja odsraufat skatlo za ventilacijo, da jo lahko odmaknes od pozarne stene in ven dobis grelec. Uglavnem z menjavo grelca je zlo velik dela
.