Clio RS 172 Monaco Blue on pro-kit

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Sam jo imam že kakšni dve leti in svoje delo odlično opravlja.

Sam jo še na zadnjem koncu avta težko spravim pod prag. :P

Si pa lepo naredil gumiast podstavek. :wink:
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Kako je ne spraviš pod avto? Jaz imam gor še nastavek in 2cm debelo gumo pa je šla normalno pod RS-a na original podvozju. Na 182 CUP gre pa res na tesno, ampak še vedno z 2.5cm podstavkom.

Slaba stran "klocen" je edin ta, da jih moreš najprej postavit in šele pol avto zapelat na predviden plac, pa še nerodno jih je sabo vlačit ko greš na pisto :roll: Bo treba koleščka spred mal postružit :lol:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
choko
Kraj: hrastnik

Odgovor Napisal/-a choko »

men gre tut brez problema spodi...res cudno to. kok mas pa avto od podna?? mogoče maš spuščenga pa neveš :P
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi ;)
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

Nisem meril, kolk je rob od tal... ampak ni šla not. drugač nebi rezal pa nevemkva delal :lol: zdej je pa glih še za dilco prostora.
Kolk jst vem avto ni spuščen... je pa dost nizki sem opazu že takoj.
Važn, da je stvar rešena in je koza sita in volk cel :lol:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

pomoje ma H&R fedre gor, ce se nemotim
Uporabniški avatar
error 90

Odgovor Napisal/-a error 90 »

Meni prejšnji clio ni šel pod dvigalno niti megane mi ne gre :oops: . Tale zadeva z digalko se mi zdi veliko bolj praktična kot pa podlaganje raznih dilc pod kolesa. Hitreje je pa samo dvigalko rabiš.. nobenih dilc. Se bom tudi sam spravil tole ponrusit. Zanima ma samo kje si to gumo dobil... od česa si jo vzel? In če je dost trda da se ne splošči ko gre avto gor. Enkrat sem že dal neko gumo gor pa se je samo presekala na unih zobčkih.
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

Na šihtu sem najdu ta kos gume. nimam pojma od koga ali česa je... ti bom zrihtal, če še kj podobnega najdem. je pa precej trda.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

Nos, dobr si to improviziral :), priporočam, da merkaš, ko avto spuščaš in počasi odpiraš ventil, so se že dogajale neumnosti zaradi tega :D
Uporabniški avatar
Aleen
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Aleen »

Deniss napisal/-a:pomoje ma H&R fedre gor, ce se nemotim
:smt026 original
RENAULT Sport
Slika
Uporabniški avatar
mali
Kraj: Dobova

Odgovor Napisal/-a mali »

kmetek napisal/-a:Kako je ne spraviš pod avto? Jaz imam gor še nastavek in 2cm debelo gumo pa je šla normalno pod RS-a na original podvozju. Na 182 CUP gre pa res na tesno, ampak še vedno z 2.5cm podstavkom.

Slaba stran "klocen" je edin ta, da jih moreš najprej postavit in šele pol avto zapelat na predviden plac, pa še nerodno jih je sabo vlačit ko greš na pisto :roll: Bo treba koleščka spred mal postružit :lol:
Jaz sem si "klocen", lesenega izrezal na "cirkular" in je dolgo 30cm. Simpl kot pasul.
Dolžina=cca30cm, Višina cca10cm, Zgornji ravni del, ko pride kolo=cca15cm

Slika
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

Bi blo za narediti tole.
Uporabniški avatar
zorro

Odgovor Napisal/-a zorro »

pa na horizontalnem delu klocne je fajn narest še udolbinco da se guma not usidra al pa na konc klocne da daš eno prečko, da čez ne zapelješ.
Uporabniški avatar
mali
Kraj: Dobova

Odgovor Napisal/-a mali »

Jaz ima ravno, pa ni nobenih problemov.

Lahko pa tako narediš...

Slika
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

Dons sem feltne dobu... ma žalost z OZ ne bo nč zaradi časovne neusklajenosti... Ampak ni panike :) tko, da sem dons po odpadih letav in nobenih 15" našel za RS-a

Pol sem pa pr lokalnem vulkanizerju tele našel... ja vem so kovinske od megana2 ampak za vozit bo :D zelo težko je dobit sam dve alu felge sem dons ugotovil...
Za v nedeljo neki sneg napovedujejo :mad: zdej pa ne vem al bi šel z zimskim na grobnik pa tam prešraufal al bi prešraufal doma :? nebi rad kje razletu se po snegu s Paradkam...

Evo še dve fotki od mojga prvega track setupa :oops: oblubm, da bo enkrat bolši :wink:

Slika

Slika

Lp
Uporabniški avatar
vepar
Kraj: nm

Odgovor Napisal/-a vepar »

to je po mojem mnenju bolj "drag race" setup kot track.. rit ne rabi dobrih gum? sploh pa pri cliotu kjer je že tako živahna?
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več :D
Zaklenjeno