housexy74 napisal/-a:lepo da si zadovoljen, drugače pa ja, moje maslo da ti je volan naravnost, hehe.... je pa res da mam prakso še od svoje lagune, vem kje caka da lepo naravnost postaviš volan... res pa nisem gledal na števec kilometrov, ponavadi kar stranke vprašam pa je stvar rešena

do treba pa enkrat it na eno kavo da kero rečemo, pa nalepko za mojega espaca rabim od renault kluba. kako se ti pa gume obnesejo???? me presenetl ka vidu na bočnici, firmo mislim

Glede kave ni problema, sem čez dan v LJ, potem pa v Domžalah - javi, kdaj imaš čas, pa bomo z veseljem skombinirali. Se pa avto res pelje kot nov!
Gume: takrat je bila to "začasna" in hitra rešitev po kolapsu prejšnje firme in izgube dohodka... Pa sem malo obrnil forume in malo podebatiral z vulkanizerji. Pa sem rekel, da probam, ker je cena res smešna. Pa so zdej že 4 zime gor

Ene sem sfural še poleti in naredil skupno 60k km, profila bilo dovolj, so pa bile mogoče že malo trde.V bistvu sem vsakič komaj čakal sneg, ker gre kot ratrak

Presenetljivo dobro v mokrem, poraba ok, je pa (baje) težka za scentrirat. Do zdej nisem še prišel do situacije, da bi me pustile na cedilu. Problem sem imel samo z eno (od skupno 8h), ki sva jo z vulkanizerjem silila na feltno (ni bila glih mašina primerna za 17" + izredno trde bočnice) in je z notranje strani potem napokala oz se strgala po dolžini, kar sem slučajno opazil komaj čez 2 ali 3 mesece (bočnica malo vbočena noter). Ostalo brez pripomb, prijetno presenečen.
Testiral sem jih nekje do 150km/h, naprej pa še skoraj z letnimi nisem vozil. Po snegu me prehitevajo Megani in Lagune na 16" s kakšnimi 130km/h. Nad 120km/h na snegu čutim malo nemira zadaj, ampak drugih zimskih gum še nisem imel, da bi znal rečt ali je za to kriva guma ali pač širina na splošno(225). Lahko ob priliki sprobaš. Definitivno so boljše (moje mnenje) od Bridgestone Blizzak s katerimi sem s službenim Quashquai-jem ostal v 3cm snega pred malo večjim klančkom