Cene goriva
Točno to marsikoga zavede češ sej majo v tujini še dražje. Že res, ampak tam tut tolk večjo plačo dobijo 
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Pa da imasta strehico nad glavo.Nos napisal/-a:da ne omenjam jst svoje penzije....![]()
glih tok da z RS-om nisva žejna pa bosa
http://www.renault-klub.si/forum/viewtopic.php?t=34163
---
Renault Clio II Ph2 °1.4 16v°
Renault Clio II Ph2 °1.4 16v°
Men gre ob tem našem dvigovanju cen na bruhanje.
Po drugi strani pa državo popolnoma razumem, statistika pravi da količine prodanega bencina stalno raste. Če malo pomislite, tok jamramo kok mamo slabe plače, pa kok je drag bencin, pri hišah pa imamo vedno več avtomobilov, kje je tu logika
. In država logično da igra na to struno, sej bi mogl bit neumni da nebi,dokler bo prodaja v porastu je logično da bo bencin vedno dražji, Če se prodaja zniža bodo takoj zmanjšali trošarine
Po drugi strani pa državo popolnoma razumem, statistika pravi da količine prodanega bencina stalno raste. Če malo pomislite, tok jamramo kok mamo slabe plače, pa kok je drag bencin, pri hišah pa imamo vedno več avtomobilov, kje je tu logika
no, no... ni tok hudo. 
sam sem se začel vozit z busom v prvem razredu OŠ, torej gre lahko mali na bus...
21 pelje bolj poredko, res a sem celo zimo brez težav zdržal z njo in prihodnjo bom tut. Transport po centru pa je z bicikljom postal itak zmagovalna kombinacija.
Je pa res, da čez komot ga ni in takoj se najde tisoč in en razlog zakaj javni prevoz ne pride v poštev in se vozi z avtomobilom. Tudi jaz nisem izjema
zato pa mam dva avtomobila, čeprav bi bil en dost oz. tudi brez mi ne bi nič manjkalo. Kolega tako shaja že skoraj deset let, ko se je temu luksuzu odpovedal zavoljo lastne strehe nad glavo...
sam sem se začel vozit z busom v prvem razredu OŠ, torej gre lahko mali na bus...
21 pelje bolj poredko, res a sem celo zimo brez težav zdržal z njo in prihodnjo bom tut. Transport po centru pa je z bicikljom postal itak zmagovalna kombinacija.
Je pa res, da čez komot ga ni in takoj se najde tisoč in en razlog zakaj javni prevoz ne pride v poštev in se vozi z avtomobilom. Tudi jaz nisem izjema

In če ne bomo kupovali avte se bo spet začela nova finančna kriza in smo spet na začetku...začaran krog ki ne pelje nikamor 
Ps.: Vse je možno narediti, le mišljenje je treba spremenit, malo drugače mislit na stvari in se najde rešitev.... Tempo življenja je pa treba zmanjšati definitivno, ker ne živimo da delamo, ampak delamo da lahko preživimo
Ps.: Vse je možno narediti, le mišljenje je treba spremenit, malo drugače mislit na stvari in se najde rešitev.... Tempo življenja je pa treba zmanjšati definitivno, ker ne živimo da delamo, ampak delamo da lahko preživimo
Megane Coupe 3 RS CUP <-> 2.0 T <-> 2010
Megane Coupe 1, ph2 <-> 1.6 16V <-> 1999 - prodan 2010
Megane Coupe 1, ph2 <-> 1.6 16V <-> 1999 - prodan 2010