MaTe0`s R5 (Update : Filter 50 :))

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Tako, v teh dezevnih dneh tud petkarji ne pocivamo :)

Spravo sem se delat clean brez znaka spredaj na grillu :) Sam se barva fali...Bo pa vrjetn nasledn tedn vse fertig. Pol pa se bad look do septembra.

Slika
Slika
Slika

Zamislil sem si pa v tej smeri:

Slika
Zadnjič spremenil MaTe0, dne 03 Avg 2007, 18:49, skupaj popravljeno 3 krat.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
Andre|
Kraj: Ljubljana/Celje

Odgovor Napisal/-a Andre| »

Am lol.. ka si bobra dal na masko al kok? :lol: aka. slike ne delajo
Uporabniški avatar
MaTe0

Andre| napisal/-a:Am lol.. ka si bobra dal na masko al kok? :lol: aka. slike ne delajo
Dela zdaj :) Bober nek jebe :)
Uporabniški avatar
pamečan
Kraj: Pameče

Odgovor Napisal/-a pamečan »

veri najs! fajn bo zgledlo
Uporabniški avatar
Godward

Odgovor Napisal/-a Godward »

si se nabrusil kaj :lol:
lepo pride clean maska 8)
Uporabniški avatar
MaTe0

Godward napisal/-a:si se nabrusil kaj :lol:
lepo pride clean maska 8)
Mah tiste reze noter so ubijalske. Tja not pa brusit :? :? Bo pa potem lepse za pogledat.
Uporabniški avatar
Andre|
Kraj: Ljubljana/Celje

Odgovor Napisal/-a Andre| »

Tvoja 5ka pa cedaljebolj strupeno zgleda. Simpl but VERY nice! Se vidi, da mas res okus za dobre in predvsem OKUSNE predelave. POHVALE! 8)
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

hm ja se podpisem pod ostalo...sam a si probu kdaj tak nacin k ma dete....?ista maska sam da bi lukno naredu pa mrezico...drugac tvoja petka je ena izmed lepsih
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
MaTe0

Primoz Five napisal/-a:hm ja se podpisem pod ostalo...sam a si probu kdaj tak nacin k ma dete....?ista maska sam da bi lukno naredu pa mrezico...drugac tvoja petka je ena izmed lepsih
Ne bom raje pustil tak kot sem naredil. Ce bi daval mrezco bi potem bistvo falil :) On ma itaq se odbijace predelane. Jaz jih vrjetn nebom mel nikoli. Ce me vtrga naslednjo sezono bi jih samo podalsal za 5+cm in pa pobarval. Seveda bi te obdrzal crne, tiste bi mel samo za rezervo :)

Mogoce pa res :)
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

tole kar delas s tvojo petko je cist na izi in prov hudo izpade :wink:

ampak se zmerej sm mnenja, da bi lahko porihtou spredni in zadnji odbijac brez kaksnih vecjih dodatkov, samo da zakitas vse crte (neka varianta clean look) in jih pihnes u barvo vozila

tud hauba z bad lookom bo hudo izpadla
Uporabniški avatar
MaTe0

dete napisal/-a:tole kar delas s tvojo petko je cist na izi in prov hudo izpade :wink:

ampak se zmerej sm mnenja, da bi lahko porihtou spredni in zadnji odbijac brez kaksnih vecjih dodatkov, samo da zakitas vse crte (neka varianta clean look) in jih pihnes u barvo vozila

tud hauba z bad lookom bo hudo izpadla
Letos ne. Drugo leto pa vrjetn. Te bom mel se vedn za rezervo.
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Ce se spomnes najine debate izpred nekaj casa nazaj, glede tistih plastik na vratih. Zanc sm gledal tisti model petke ki ima plastiko na vratih in sem ugotovil da ne pase na navadna vrata. Ce pa dobro pogledas v svoj podpis bos vidu kako senca (temnejsa) na vratih in boku hudo sede. No jest bi definitivno naredu nekej v tej smeri...al bi postrihu pas cez cel avto, da bi bil v liniji z odbijaci (mogoce malo nizje) ali pa samo nalepka :wink:
Mal premisl, pomoje bi noro zgledal :twisted:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
MaTe0

Glede folije sem malo ze razmisljal. Da bi probal crno folijo gor dat da bi vido kak bi zgledlo.
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

gagi«d hype napisal/-a:Tole res lepo zgleda, js sm ti ze mislu rect sam nism biu cist preprican kak bi prsl, zgleda pa res dobr...

Ona slikca v podpisu... "barvna" Je tud tko osencena da zgleda kak ce bi mel plastiko gor, pa mi je tud fejst dobr... :shock:

Vids ze sm ti napisu.... lahk ti kak shop zrihtam ce ces, kontaktiri me prek maila, k nism dost na netu...
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
MaTe0

gagi«d hype napisal/-a:
gagi«d hype napisal/-a:Tole res lepo zgleda, js sm ti ze mislu rect sam nism biu cist preprican kak bi prsl, zgleda pa res dobr...

Ona slikca v podpisu... "barvna" Je tud tko osencena da zgleda kak ce bi mel plastiko gor, pa mi je tud fejst dobr... :shock:

Vids ze sm ti napisu.... lahk ti kak shop zrihtam ce ces, kontaktiri me prek maila, k nism dost na netu...
Gagi ko bos na msn me rukn. Saj se ne mudi. Drgace pa me zlo mika da bi nabil tiste obrobe al pa vrata menjal. Sam vrata menjat je hudic ker mores pol sipe na novo temnit, daljinsko spet pa vsega i svasta. Mormo si nekaj druga zmislit.

Menjava vrat odpade. Obrob pa nebom dobil gor drugace. Ker kolikor sem gledal so te obrobe v liniji vrat. So vrata vbocena noter. Pri men bi pa potem te obrebe ble tak da bi bil rob kar pa nebi blo lepo.

Folija crna pa tud ne vem ce bo lepo prislo. Probam lahk. Kje v mb se dobi cisto crno folijo? ali pa bolj tak sivo.

Hvala za info.
Odgovori