Laguna II ph2 Grandtour dCi, l.05

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
Storz
Kraj: Vrhnika oz tm okol

Re: Laguna II ph2 Grandtour dCi, l.05

Odgovor Napisal/-a Storz »

Eh kos lesa pa macolco pa gremo pa poravnaš ;) z mehankrm sva tko moje ozjeke ravnala.. :P pa ne 1x ampak ene 3x :P Zdej pa odvisn kok je trda feltna.. Pol morš pa sam scentrerat nanov in je :P
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Pridi v nedeljo pogledat na Rudnik pa ti pokažem. Sej sem tvojo že povabil, ti je verjetno kaj povedala ;)

Udrto na tik ob robu za 1 cm in 4 cm po dolžini. Tako, kot je zagrabilo ta nizek robnik. Začelo je trest med zaviranjem - upam, da je samo za scentrirat in gume menjat in ne kaj konkretno zvitega. 15ga gredo zimske gor in se bom imel celo zimo časa s tem ukvarjati... Kaj pol pripeljem ravnat k tebi? :lol:
Uporabniški avatar
Storz
Kraj: Vrhnika oz tm okol

Odgovor Napisal/-a Storz »

Hehe to je drugo.. men je zvil feltno na "notranji" strani ker sm prpelov čez "rebrca" na asvaltu in je skrivl zadevo pač 0Z-jka mehka ko putr.. Pol je pa tresl pelem h mehaniku, da na centrerko in je bla feltna skor ko jajc :P (cca 1 cm je bla na not zakrivlena) Poravnal in se je pelala brez problema.. Mislm da sm jo skrivu drug dan ko sm jih zmonteru :P

Drgač pa je sanja rekla ja bomo vidl če bo znesl pa mogoče res prideva.. :P
Uporabniški avatar
drhouse

Malo update-a:

Lagunco sem prejšnji vikend preobul v zimske gojzarje. Sem se že malo navadil teh "bogih" 17tk, na začetku pa sem bil kar malo razočaran :lol:

Avto gre načeloma v ponedeljek do Astilbe, oglasil se je desni sprednji ležaj (v bistvu že kar lepo poje), menjal bom oba in naredil optiko. Potem bo pa itak olje počasi na vrsti :D

Še slikca med menjavo:

Slika
Uporabniški avatar
drhouse

Aja pa še hvala za kapo, sem danes prevzel :)

Slika
Uporabniški avatar
drhouse

Evo, zmenjeno za torek zjutraj: menjava obeh ležajev, pregled končnikov in po potrebi menjava (mislim, da ne bo potrebno), optika, centriranje zimskih gum. Astilba, here we come! :mrgreen:
Uporabniški avatar
drhouse

Malo prej prevzel avto pri Astilbi in spet sem srečen :lol:

Cena odlična, prav tako storitev, avtičk se pelje kot nov. Čez 2500km bo čas za mali servis in nujno čiščenje EGR, ker se poznajo kratke vožnje pri nizkih obratih.

Bom dal tekom tedna še izpisek optike gor. Le zakaj je število kilometrov na obrazcu 160k in ne 260k? :mrgreen:
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

house a končnike si menjal? jaz sem delal včeraj servis na 165000 pa pravi mojster da levi končnik počasi fuč. Kaj vzameše za robo? Orginal odpade je 75€ en, menjal valda bom oba. Baje da TRW ni slaba izbira
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
drhouse

Končnike sem menjal do zdaj dvakrat: prvič pri cca 170k km in drugič pri 220k km. Obakrat sem imel TRW, prvič se mi je zdelo, da so relativno malo zdržali (50k km). Drugič sem menjal pa komplet še spone, zglobe, stabilizatorje (palčke), nabil dodatno masti noter in po današnjem pregledu (in 40k km) so še ok. Jamljem vse vedno pri Herkulesu, cene so dobre pa še kakšen popust pade (klubski pa kot stalna stranka). Redna cena je menda okoli 25€.
housexy74
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a housexy74 »

drhouse napisal/-a:Malo update-a:

Lagunco sem prejšnji vikend preobul v zimske gojzarje. Sem se že malo navadil teh "bogih" 17tk, na začetku pa sem bil kar malo razočaran :lol:

Avto gre načeloma v ponedeljek do Astilbe, oglasil se je desni sprednji ležaj (v bistvu že kar lepo poje), menjal bom oba in naredil optiko. Potem bo pa itak olje počasi na vrsti :D

Še slikca med menjavo:

Slika
oooooooooooooo, kera laguna.... hehe... sam, alarm na njej maš pa hud, se je med optiko skoz hotela pogovarjat z mano, hehe....
housexy74
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a housexy74 »

drhouse napisal/-a:Malo prej prevzel avto pri Astilbi in spet sem srečen :lol:

Cena odlična, prav tako storitev, avtičk se pelje kot nov. Čez 2500km bo čas za mali servis in nujno čiščenje EGR, ker se poznajo kratke vožnje pri nizkih obratih.

Bom dal tekom tedna še izpisek optike gor. Le zakaj je število kilometrov na obrazcu 160k in ne 260k? :mrgreen:
tok kilometrov mi je reku serviser da jih ma.... izpis pa kar na plano, ne vem kera stran zadnje preme že je, je pa mal odprta špura, kar pri teh lagunah ni redkost.
Uporabniški avatar
drhouse

Čak, a ti si mi optiko delal? :lol:

Hehe, avto ima 260k ;) Mogoče je Igor slabo razumel v nedeljo, ko sva po telefonu govorila.

Izpisek imam še dol v avtu (pa je preveč mraz za it iskat, pa še v 7. nadstropju sem :oops: ) - mislim pa, da je desna stran. Bom dal gor ;)

No, da te javno pohvalim: zdaj je bila optika tretjič delana odkar jo imam in prvič stoji volan naravnost! :a2_aplavz
Uporabniški avatar
drhouse

housexy74 napisal/-a:oooooooooooooo, kera laguna.... hehe... sam, alarm na njej maš pa hud, se je med optiko skoz hotela pogovarjat z mano, hehe....
Heh, ja... Ponavadi imam govor ugasnjen - se je zdela ta funkcija veliko bolj zabavna v oglasu in prvih par dni :mrgreen:
Uporabniški avatar
drhouse

Leva stran je....

Slika
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

house ti, ki si to ze menjavo par krat, končnike mislim. A DELPHI končniki bi bili za kako rabo? Na eurotonu ma TRW za 52€ :roll: kar je 20€ majn ko orginal, v adelu ma pa DELPHI za 20€ se mi zdi in MOOG al neki takega pa za 19€. Sory da ti smetim temo
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Odgovori