2007 Renault Twingo II (Facelift 2011 stran 86)
Glede 6-stopenjskega menjalnika lahko recem, da je na slikah viden samo pri najvisji stopnji opreme initiale. Drugace pa tudi mene zanima video s HRT, ce so ga res testirali. Se najbolj me zanima ergonomija v novem Twingu napram staremu, predvsem polozaj volana in stopalk. V starem so bili pedali prevec globoko v kabini in volan preblizu armature, kar je pomenilo ali prevec iztegnjene roke ali pa prevec skrcene noge med voznjo.
Don`t worry, be happy:)
GT ima 100 konj in overpower booster, ki v 2., 3. in 4. prestavi nad 4500 obratov za omejen cas poveca konjenico za 5 konj in navor za 6 Nm. GT naj bi imel koncno 185 km/h, po stevcu verjetno cez 190 ter po klancu navzdol gotovo brez problemov cez 200.
RS ki pride naslednje leto, bo imel vsaj 130 KM in koncno ziher krepko cez 200.
Idealno za ubit se v tej mali raketi. Upam, da so podvozje, volan in zavore dobr nastavili, da ne bo to krsta na stirih kolesih. 
Don`t worry, be happy:)
hm zanimivo 130 konjev...torej brez turbine...hm kolk kilogramckov pa bo to meltrance0 napisal/-a:GT ima 100 konj in overpower booster, ki v 2., 3. in 4. prestavi nad 4500 obratov za omejen cas poveca konjenico za 5 konj in navor za 6 Nm. GT naj bi imel koncno 185 km/h, po stevcu verjetno cez 190 ter po klancu navzdol gotovo brez problemov cez 200.RS ki pride naslednje leto, bo imel vsaj 130 KM in koncno ziher krepko cez 200.
Idealno za ubit se v tej mali raketi. Upam, da so podvozje, volan in zavore dobr nastavili, da ne bo to krsta na stirih kolesih.
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
eh druzga polzka...serijske turbine niso ravno ...d_leonit napisal/-a:Ja tole bo pa potem ze nekam letel. Potem pa samo se cip notr pa bo heh
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
Tm kaksnih 25hp bi pa pomoje turbina se mogla met rezerve:)
Am tukaj pa posnetk, v katerem omeni da bo naslednjo leto prisel Renault sport model (RS), ki bo imel okoli 150hp, tako da bo kar zverca to
.
http://www.youtube.com/watch?v=VA6Dym9yqZo
Am tukaj pa posnetk, v katerem omeni da bo naslednjo leto prisel Renault sport model (RS), ki bo imel okoli 150hp, tako da bo kar zverca to
http://www.youtube.com/watch?v=VA6Dym9yqZo
kokr sem jst slisal bo mel rs 1,6 turbo motor s cca 130KM.trance0 napisal/-a:Mislim, da bo tudi RS imel turbo motor. Sem pa slisal vec variant glede njegove mocit od 130 do 150 KM. To moc naj bi dosegel pri prostornini 1.2 do 1.4 s turbino. Tocne podatke pa naj pove nekdo pri koritu.
mislm da bo kr zadovoljivo in se neki rezerve za navijat.
ja ce bo stal GT max. kakih 10-11k eur in da imajo sedezi vec oprijema kot pri starem twingu, si ga grem kupit.. edini dodatek bo steklena streha
moti me samo to da ze zdaj delajo taksno reklamo, v prodajo pa pride komaj junija!
ve mogoce kdo ko je sedel v njem na sejmu al pa kdo iz revoza kaksni so sedezi?? oprijem-udobnost!??
moti me samo to da ze zdaj delajo taksno reklamo, v prodajo pa pride komaj junija!
ve mogoce kdo ko je sedel v njem na sejmu al pa kdo iz revoza kaksni so sedezi?? oprijem-udobnost!??