ti mas pravi vzdeveknightmare napisal/-a:Se enkrat,nimam nic proti nadgradnji in nism teu,da to vprasanje vzames tako kot si ga.Me je le zanimalo zakaj potreba po vsem tem in ker sm videl ,da z prejsnjim vprasanjem nism bil dosti jasen sem ga postavil se enkrat v malo bol direktni obliki.Glede tega kolko casa mas izpit je blo pa misljeno le to,da ne vem,ce bos ravno opazu vso to razliko in jo znal izkoristit glede na iskusnje,ki jih imas.Ne pravim ,da jazt bi ali bi jih znal.
Drugace pa ja,na roke in most ,ki so skoraj ze bol redki kot zlato mi je res popolnoma nesmiselno in unicevalno varit neko zelezje,da bo bol ''trdno'' vse skupaj.
Pa ne vzet tega tko napadalno.
Clio 1.8 16V l.91 - Ziiga (volanska letev str.38)
To sm ze parkrat slisov ,ja.andrej86 napisal/-a:ti mas pravi vzdeveknightmare napisal/-a:Se enkrat,nimam nic proti nadgradnji in nism teu,da to vprasanje vzames tako kot si ga.Me je le zanimalo zakaj potreba po vsem tem in ker sm videl ,da z prejsnjim vprasanjem nism bil dosti jasen sem ga postavil se enkrat v malo bol direktni obliki.Glede tega kolko casa mas izpit je blo pa misljeno le to,da ne vem,ce bos ravno opazu vso to razliko in jo znal izkoristit glede na iskusnje,ki jih imas.Ne pravim ,da jazt bi ali bi jih znal.
Drugace pa ja,na roke in most ,ki so skoraj ze bol redki kot zlato mi je res popolnoma nesmiselno in unicevalno varit neko zelezje,da bo bol ''trdno'' vse skupaj.
Pa ne vzet tega tko napadalno.
Lepo tole napredujete... Sam za tiste Powerflexe sem ti pa ze reku, da je to brez veze za na cesto, ker ti samo nabija volan sem pa tja. Fajn se ti bo zdel dva do tri tedne, potem pa se clovek navelica. Zadeva je res uporabna samo na pisti in gladkem asvaltu, kjer je obcutek res bolj natancen. No, ampak sej v koncni liniji se bos ti vozil. Za probo se pejt mal zapeljat tam mimo Zal, kjer se vsak dan vozis v sluzbo.
Za take ceste so powerflexi naravnost odlicni... 
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

- Motor je bil zdej prvic zunej tko da se je zdej vse bol temeljito postimal. Mi je pa tut klepar tko tko postimu, ker so vec al manj vsi njegovi zvari zarustal, kljub temu da so bli pobarvani.
- jest sm cist EKO
Strihal se je z waterbased barvo
- robi, ti cist vrjamm... no sej bomo vidl kako se bo vse skupej obnesl... ze tko me je sam premetaval po cest
- jest sm cist EKO
- robi, ti cist vrjamm... no sej bomo vidl kako se bo vse skupej obnesl... ze tko me je sam premetaval po cest

.jpg)