Clio Williams l.94 No. 6035
Zdaj govorimo o komplet polosovini... Od Cliota 16V sploh ne pase, od R19 16V pa pase samo na eni strani, druga polosovina pa je pri Willyju unikat. Zglobi bi pa mogli pasat od 16Vja, menda celo od navadnih (to pa nisem ziher)
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

kot je Ziiga reku polosi niso iste oz zglobi...Duli napisal/-a:ja za zglobe sm pa tut js bral na williams cliotu al 16valverju, sj ne vem tocno, da naj bi mel usi clioti iste.
Glede zgloba pa lohka recem sam to da je iz leve polosi od ventilarja (iz njega sm jo lastnorocno odsravfu) zglob pase na desno od wilija in posledicno seveda tud na levo ker sta identicna...
Robi. Prebral sem celoten post od nakupa williamsa pa do tukile. Moram samo pvedat, da takih fanov kot si ti za renault jih ni kej dosti.
Ves ta trud in zivce ter $$$ ki si ulozu svaka ti cast. Bravo
Jaz dam kapo dol zatebe.
Zelim ti obilo lepih trenutko z willijem in cim vec prekrasnih Km.
In upam da se bomo srecali na kakem Renault klub oz (srecanju), ker bi ti zelel dat roko.
Pohvale tudi majstru CliYo II
Ter vsem, ki so pripomogli h delu.
Lep pozdrav od.
Fan/ Marko.R
Obala.
Ves ta trud in zivce ter $$$ ki si ulozu svaka ti cast. Bravo
Jaz dam kapo dol zatebe.
Zelim ti obilo lepih trenutko z willijem in cim vec prekrasnih Km.
In upam da se bomo srecali na kakem Renault klub oz (srecanju), ker bi ti zelel dat roko.
Pohvale tudi majstru CliYo II
Ter vsem, ki so pripomogli h delu.
Lep pozdrav od.
Fan/ Marko.R
Obala.
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
PRIT na Vicu bi znal met take cevi, zakljuckov pa pri nas zal ne bos dobil. Pomoje najceneje na eBayu 
Zakaj pa to sploh rabis. Hidravlicne cevi prenesejo se veliko vec kot tele "sminkerske" cevi...no gledajo pa ne tako dobro.
Zakaj pa to sploh rabis. Hidravlicne cevi prenesejo se veliko vec kot tele "sminkerske" cevi...no gledajo pa ne tako dobro.
Zadnjič spremenil Drmo, dne 22 Jan 2009, 03:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Enigma motorsport