Jaz sem samo malo skepticen glede velikosti (sirine) zracnikov in sredinske konzole. Me prav zanima kako bo izgledalo v kompletu, ko bo koncano!
R express - GTT widebody look(naprodaj stran 67)
zracnike ze imam doma, bom za vikend upasoval ze, so identicna sirina kot od 19ke tako da bodo potrebne minimalne predelave, tudi pozicija je taka da lahko samo gibljivo cev speljem na prikljucek in imam oba zracnika aktivna.
Za tak stil zracnikov s kompletnim zapiranjem sem se pa odlocil ker vsi lastniki R5 poznajo situacijo tudi ce zapres sredino se vedno piha cez.
Za tak stil zracnikov s kompletnim zapiranjem sem se pa odlocil ker vsi lastniki R5 poznajo situacijo tudi ce zapres sredino se vedno piha cez.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
-
Barracuda1
Hja, kupit se dajo, ampak glede na to da je originalni del, + tega spada pod BMW... je cena verjetno tako visoka, da se ne splaca.
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večucer je uspel mission impossible in edina ovira se ki je ostala pri montazi sprednjega 30cm sistema.
prestavil se je motor iz leve na desno stran vrat skupaj z zajlo in vsem za elektricne sipe (so ze ble prej not zmontirane). Tako da mam prostora spredaj za caranje z zvocnikom...slike pa dans k smo ucer skor 5 ur zabluzl za predelavo
ej boncl, oba motorja delata

prestavil se je motor iz leve na desno stran vrat skupaj z zajlo in vsem za elektricne sipe (so ze ble prej not zmontirane). Tako da mam prostora spredaj za caranje z zvocnikom...slike pa dans k smo ucer skor 5 ur zabluzl za predelavo
ej boncl, oba motorja delata

ti bom v alinejah napisal ker bom prej :
- napeljava 0.75mm2 namesto 2mm2 za sipe
- stikalo kontakti
- prejsnji lastnik je napeljavo naredil do stikal tako da se bog usmil in je volk naredu svoje
- kontakt na motorju oksidiran na hard
zdej pa dela, bom dal dans slike gor od vrat oz. od tega kar je ostalo od vrat
- napeljava 0.75mm2 namesto 2mm2 za sipe
- stikalo kontakti
- prejsnji lastnik je napeljavo naredil do stikal tako da se bog usmil in je volk naredu svoje
- kontakt na motorju oksidiran na hard
zdej pa dela, bom dal dans slike gor od vrat oz. od tega kar je ostalo od vrat

takole, prvi del projekta vrat je zakljucen, motorcek za sipe je obrnjen okrog mehanizma na drugo stran, vrata so razrezana, mehanizem za sipe je renoviran oz. renopastan...jutr pa distancnik za zvocnik nardim pa tapeto "predelam"...

in pa se D armaturka v delu...

in pa se D armaturka v delu...

Zadnjič spremenil croma_man, dne 18 Jun 2009, 07:24, skupaj popravljeno 1 krat.

spodnji del armaturke bo tudi delezen komplet preobrazbe? ker je precej "skatlaste" oblike, sploh ce pogledamo predal in odpiranje predala npr.
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
to bo pante z vrat dol potrgal, ko bo butnu bas, ki spada v to luknjo.
kje si dobil zracnike od colta?
sm jih sam iskal ze dva meseca nazaj in nisem nasel prav nic nikjer. iskal sem pravzaprav karkoli, ker sem seznanjen s problemom hladnega zraka
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v