Twingo 1.2 l.98 - Dancy`s twingo
Pa ga probaj bočno na klanček postavit če je možno. Dokler ne zrihtaš se moraš pač čim bolj izogibat uporabi ročne. Sej to se na hitro vidi kaj je. Mehanik ti mora pač razdret zadnje bobne in zamenjat pakne z novimi.
Glede ugašanja in nemirnega laufanja na mestu je pa motorček prostega teka. To se samo sname in očisti in laufa dalje kot treba.
Če pa avto tudi med vožnjo cuka in trokira ter izgublja moč pol pa lahko da so tuljave krive.
Glede ugašanja in nemirnega laufanja na mestu je pa motorček prostega teka. To se samo sname in očisti in laufa dalje kot treba.
Če pa avto tudi med vožnjo cuka in trokira ter izgublja moč pol pa lahko da so tuljave krive.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Vsaj na mojem meganu je tako da filter snameš dol z ohišjem vred in že vidiš loputo in ta motorček prostega teka.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Vsi antifrizi so dobri. Razlika je le v barvi. Najbolje je da daš takega ki ga že maš. Jaz uporabljam modrega. Edino mešanico z vodo moraš pogledat. Gor je tabela kjer piše razmerje vode in potem do koliko stopinj ne zmrzne.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Sej je zmeru pa ga nism nč mela notr, zdej mam pač enga notr, nevem ker, ma važn, da je
itak me pa čakajo velki stroški, ker mam dihtngo na glavi zanč, pa vodno pumpo bom zamenala, pa zobati jermen, pa bogve kaj še bo.
Mi je pa spucu uno loputo tm pr gasu al kje že, je bla z oljem zapacana, ampak avto še zmer mal zamori k lavfa na mestu, mogoče bo pol bol k bo vse zrihtan, edin, če je mogoče kej z bencinsko pumpo povezan k se včasih ful dere, včasih pa nč
Mi je pa spucu uno loputo tm pr gasu al kje že, je bla z oljem zapacana, ampak avto še zmer mal zamori k lavfa na mestu, mogoče bo pol bol k bo vse zrihtan, edin, če je mogoče kej z bencinsko pumpo povezan k se včasih ful dere, včasih pa nč
A filter za bencin si že menjala? Lahko, da je problem tam in ne v pumpi.Dancy napisal/-a:Mi je pa spucu uno loputo tm pr gasu al kje že, je bla z oljem zapacana, ampak avto še zmer mal zamori k lavfa na mestu, mogoče bo pol bol k bo vse zrihtan, edin, če je mogoče kej z bencinsko pumpo povezan k se včasih ful dere, včasih pa nč
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道