F1 se zacenja

Novice iz sveta Renault
Odgovori
bluerunner

Odgovor Napisal/-a bluerunner »

Cestitke pa Alonzu za naslov... konstruktorskega si pa Renault niti pod pogojem ne zasluzi Wink

LP FRooT!
ejga a si ti iz lune padu!!??

Ce si mal ogledas konstantnost dobrih rezultatov skozi celo sezono(Renault) in ne samo zadnjih par dirk(ferari),bi ti bilo lahko cisto jasno zakaj je Renault prvak. :roll:

Kot ze velikokrat poprej( lani mclaren),se je pokazalo,da ce nimas hitrega in predvsem zanesljivega dirkalnika skozi celo sezono,ki ga Renault ima,ti ob koncu sezone nekaj hitrih dirk prav nic ne pomaga.

Ce pa ti in navijaci ferarija ne morete videt prek teh-oh sumi ima cel kup zmag, pa sit v pokoj gre in pa zakaj ga letos drugi ne spustijo predse,pa da kolk je on dobr-in ce ob tem ne morete videt nic drugace kot rdece,ti pa na zalost ni pomoci. :twisted:

In po vsem tem bo cez sto let se vedno pisalo RENAULT F1 TEAM WORLD CHAMP 2006 :!: :D
Renault Sport fan-Laguna dCI, 96kw dynamic lux
Uporabniški avatar
FRooTEG

Odgovor Napisal/-a FRooTEG »

bluerunner napisal/-a:
Cestitke pa Alonzu za naslov... konstruktorskega si pa Renault niti pod pogojem ne zasluzi Wink

LP FRooT!
ejga a si ti iz lune padu!!??

Ce si mal ogledas konstantnost dobrih rezultatov skozi celo sezono(Renault) in ne samo zadnjih par dirk(ferari),bi ti bilo lahko cisto jasno zakaj je Renault prvak. :roll:

Kot ze velikokrat poprej( lani mclaren),se je pokazalo,da ce nimas hitrega in predvsem zanesljivega dirkalnika skozi celo sezono,ki ga Renault ima,ti ob koncu sezone nekaj hitrih dirk prav nic ne pomaga.

Ce pa ti in navijaci ferarija ne morete videt prek teh-oh sumi ima cel kup zmag, pa sit v pokoj gre in pa zakaj ga letos drugi ne spustijo predse,pa da kolk je on dobr-in ce ob tem ne morete videt nic drugace kot rdece,ti pa na zalost ni pomoci. :twisted:

In po vsem tem bo cez sto let se vedno pisalo RENAULT F1 TEAM WORLD CHAMP 2006 :!: :D
lol ... as simple as that ..
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

ensiferum napisal/-a:
FRooTEG napisal/-a:HVALA TI SCHUMEE ! Tudi na zadnji dirki si naredil nemogoce in sel naprej v zgodovino!
in kaj je na zadnji dirki naredil nemogocega????
ni zmagal :lol:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

No jst lahko recem samo to.....formulo spremljam ze kar eno dobro desetletje...za Sumaherja nisem nikoli navijal.... ceprav je dober voznik....ampak njegov odnos do sotekmovalce je bil slab ces "jst sem kral proge umakni se mi" zato takih samovsecnezev nemaram...... In sem prav vesel da gre ata Sumi v penzijo.....in zasluzno brez naslova za leto 2006.

No taka je pac slika Sumita v mojih oceh.....pa ceprav je dober voznik.....
......bomo videli kdo bo v naslednjih sezonah prisel na mojo crno listo :lol:

Glede komentarjev iz A.com pa itak adijo pamet..... :roll:
Uporabniški avatar
Clio_RS
Kraj: Gorenska

Odgovor Napisal/-a Clio_RS »

Slika

Lp.
Clan Renault Kluba Slovenija
Uporabniški avatar
Samojed

Odgovor Napisal/-a Samojed »

Lepo videt takole sliko.
Kot eden najvecjih nasprotnikov Sumija moram priznati da se je po Monacu obnasal bolje od Alonsa, tale njegova (trenutno) zadnja dirka je bila pa ena najboljsih. Sem kar slisal kako bi rekel Briatore, ce bi bil njegov sef - FANTASTICO! Ampak kar je je, kdor trdi da ni Alonso in Renault zasluzeno prvak, naj gre v prvi razred jabke sestevat.
Sem jaz lepo rekel (pa so se mi vsi smejali) ko se je reno vrnil v F1 cirkus, pa je bil z bivsim benetonom bolj zadaj ko ne - Pocakajte. Sem imel renoja in imam renoja. Ko katra enkrat zalet dobi, je ziv hudic ne ustavi. Ha, je bila polna ostarija (rdecega) smeha. Zdaj si pa ze skoraj cvicka ali pa rfoska ne upajo narocit, ker ni prave barve!

P.S. Vsaka podobnost z slovensko politiko je zgolj namerna :evil: .
Na zdravje!
LP, Samojed
Uporabniški avatar
gogi
Kraj: Maribor, seveda z širno okolico

Odgovor Napisal/-a gogi »

Jaz pa sem in bom zmerom reko le tole: NAJ ZMAGA NAJBOLJSI kajti tukaj so izivi katere cakas in si jih nekako zelis.

Shumiju pa vsaka cast, kajti ni bil slab voznik, a vsak ima tudi ponavadi vec smole kod srece :lol: 8) :lol: :wink:
Lp Gogi

Slika
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

Se pridruzujem Samojedu in njegovemu mnenju ... jst Sumacherja nism glih prebavlal odkar je pac prsel do dveh naslovov prvaka, na nacin na katerga bi se jst mogoce prsel v tisti situaciji (in od tiste reklame: "KER SE CENIM" hehe ... joke)... najlazje je zajeb... tistga s katerim si v boju za prvaka, pol pa ves ponosen dvignes pokal ja ... nikol ne bom pozabu prvenstva v katerem sta se s Hillom (Njegov komentar) borila za naslov ... je bil lep dokumentarc o tem, nedolg nazaj ...

Drugac pa cestitke Alonsu in Renaultu za dvojno krono! Naslednjo sezono pa k novim zmagam naproti!

P.S.: @Samojed: ... ce cvick ni prave barve??? pa ne mors tko no hehe ... al je prave barve, al pa pac to ni cvick :lol: :lol: :lol:
Zadnjič spremenil RoZleht, dne 24 Okt 2006, 10:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
Samojed

Tisto da ni prave barve sem mislil ker je rdec. Zdaj se je treba skrivat pa belega (rumenega )pit.
LP, Samojed
Uporabniški avatar
RoZleht

:lol: :lol: :lol:
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

papapa sumi.

ferrari jepa se vedn tha best.

in koga sm zdj ujeziu? :twisted:

mejte se
Uporabniški avatar
Samojed

Nobenga. Rezultate si poglej pa bos ujezil sam sebe :evil: :lol: :lol: :lol:
LP, Samojed
Uporabniški avatar
RoZleht

Samojed napisal/-a:Nobenga. Rezultate si poglej pa bos ujezil sam sebe :evil: :lol: :lol: :lol:
Ă—2 :)
Lp RoZleht
Odgovori