Clio I 1.8 RSi l.'96 - Andrej86 (presenečenje :)
Re: Clio I 1.8 RSi l.'96 - Andrej86 ( maracanke prewiev)
sem prepustil delo enem ko se spozna na to da se ne bo spet kaj luščilo,rob smo najprej mislili pustiti srebrn,lopatice mišje sive, sredino pa pokrov srebrn,smo eno pobarvali pa je blo super ampak ni pasalo k celotnem avtu,tako da bodo kar cele mišje sive - grafit barve. ju3 bomo montirali najverjetneje gume delajo pa se zravn še alufelne za espaca tak da bo tud tam update 
Men se krem barva (temeljna?) fuul dopade! 
ni slaba ampak sem raje šel na to,delamo eno po eno felno,jaz pa malo pomagam občasno eno še mamo za naredit pol pa počakat par dni da ne bomo ravno na frišno barvo montiraliHrCk napisal/-a:Men se krem barva (temeljna?) fuul dopade!
preko te temne sive smo šli z meglo srebrne za večji sijaj
bol hodiš okrog njih bol se ton spreminja na soncu
rezultati :

To je to, za kolk prodaš? 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
težko,bojo za show & shine, za normalno vožnjo za druga pa ne
to je isto kot da bi svojo žensko nekomu prodal 
komaj sem jih dobil in porihtal tako da bodo kar pr men na varnem
komaj sem jih dobil in porihtal tako da bodo kar pr men na varnem
Re: Clio I 1.8 RSi l.'96 - Andrej86 ( maracanke zmontirane)
evo,prvo sranje glede prenizkega avta,prej dok so še ble one čunga lunga felne je šlo.včeraj pa je počlo :S
prvo ko bo gnar gresta oba blatnika dol in v širitev da bo zgledalo tako kot na žižekovem rs-u

prvo ko bo gnar gresta oba blatnika dol in v širitev da bo zgledalo tako kot na žižekovem rs-u
Re: Clio I 1.8 RSi l.'96 - Andrej86 (blatnik šel v maloro )
kaj pa gume mas 195/50 al 45?
meni na 5.5 cm znizanem nista prisla guma pa blatnik v stik pa so bili original.
pa orginal fedri od 1.4 pa fedre za 1.4
meni na 5.5 cm znizanem nista prisla guma pa blatnik v stik pa so bili original.
pa orginal fedri od 1.4 pa fedre za 1.4
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
195 50 r15 najcenejša varianta,sem pretiraval z 15mm distančnikom in sem na eni grbini sesul blatnik,bo me udarlo po žepu da bom popravil to stvar. iz napak se učimo,sam sem si kriv 
Jest pa gledam kako ti je to lahko ratal pa vidm da si distančnik dal gor zato jih pa jest ne marama zmeri pol nekaj nekam pajsa, brezveze širit po nepotrebnem
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
podrejat bi ga dal najraje,ker če ga čisto dol vzamem bo spet podhranjen zgledalboncl napisal/-a:Jest pa gledam kako ti je to lahko ratal pa vidm da si distančnik dal gor zato jih pa jest ne marama zmeri pol nekaj nekam pajsa, brezveze širit po nepotrebnem
Eh nej zgleda podhranjen važn da na cesti lega ni podhranjena čez ovinke 
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
ma se bom danes začel poglabljat v zadeve,zdaj grem prvo spat ker sem iz nočneboncl napisal/-a:Eh nej zgleda podhranjen važn da na cesti lega ni podhranjena čez ovinke
no,danes sem si sprintal in prebral tole 
https://docs.google.com/file/d/0B1S1XdQ ... edit?pli=1" onclick="window.open(this.href);return false;

https://docs.google.com/file/d/0B1S1XdQ ... edit?pli=1" onclick="window.open(this.href);return false;