Zdej ga lahko prodas
Clio I,II,III
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Tadej napisal/-a:Pol stvari sploh nisi objavil tlePohvalno, avto je zrihtan u nulo!
Zdej ga lahko prodas
te je uslisal ocitno ... http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1538263#
a ni mal nizka cena glede na to kok je blo ulozenga dela ? pa sm mislu da ga bos porihtal tist zadn odbijac pa tisto
mam namen zrihtat v blizni prihodnosti86-4PJ napisal/-a:Tadej napisal/-a:Pol stvari sploh nisi objavil tlePohvalno, avto je zrihtan u nulo!
Zdej ga lahko prodas
a ni mal nizka cena glede na to kok je blo ulozenga dela ? pa sm mislu da ga bos porihtal tist zadn odbijac pa tisto

a prodat tut ?Style'R napisal/-a:mam namen zrihtat v blizni prihodnosti86-4PJ napisal/-a:Tadej napisal/-a:Pol stvari sploh nisi objavil tlePohvalno, avto je zrihtan u nulo!
Zdej ga lahko prodas
Ja ga ze nekdo drug ima-tega Cliota-...Danes sm ga pral na sihtu,in vam lahk povem da ni vec v taksnem lepem stanju kot je bil...Spredaj dvigjen,sprednje desne letvice pod lucjo ni,na desnem pragu grdi risi,sprednja leva sipa-zatemjena- je zalepljena z izolir trakom,pa zvok je ze nekam svoh..Skoda avtomobila 

ja tip ko ga je kupu je bil videt bol hovdrast, cu sem pa sam to da ga je dvignu in menju avstuhSerge| napisal/-a:Ja ga ze nekdo drug ima-tega Cliota-...Danes sm ga pral na sihtu,in vam lahk povem da ni vec v taksnem lepem stanju kot je bil...Spredaj dvigjen,sprednje desne letvice pod lucjo ni,na desnem pragu grdi risi,sprednja leva sipa-zatemjena- je zalepljena z izolir trakom,pa zvok je ze nekam svoh..Skoda avtomobila

ka se mas kak namen kej novega predelat npr. svojo 19ko???Style'R napisal/-a:ja tip ko ga je kupu je bil videt bol hovdrast, cu sem pa sam to da ga je dvignu in menju avstuhSerge| napisal/-a:Ja ga ze nekdo drug ima-tega Cliota-...Danes sm ga pral na sihtu,in vam lahk povem da ni vec v taksnem lepem stanju kot je bil...Spredaj dvigjen,sprednje desne letvice pod lucjo ni,na desnem pragu grdi risi,sprednja leva sipa-zatemjena- je zalepljena z izolir trakom,pa zvok je ze nekam svoh..Skoda avtomobila
pa kok se ofne nou okenj
Lep pozdrav !
Spet se malo vračam pol dolgih letih
nisem pa zdej hotu odpirat nove teme, tk da bom kr tuki nadeljeval... uglavnim predstavu bom mal mojga cliota, in sicer letnik je 2000, je 1.4 16v, spet 5 vrat
pac tk je prislo
uglavnim, nimam lih neki veliko namenov predelovati!!! uglavnim kupil sem ze takega, da je bila streha in havba razbita od toče, in to bo prvi projekt, da se zrihta... pac neki malga se bo dogajalo
L.p. Style'R
in se pa ena slikca

Spet se malo vračam pol dolgih letih
L.p. Style'R
in se pa ena slikca

- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane