Clio I 1.8 16V, l.'93 - Jaguar (zimsko spanje)
No, topli dnevi so se začeli, tud časovno sem nekoliko manj obremenjen, tako da sem si končno privošču malo stilske izpopolnitve, za katero sem imel vse pripravljeno že par mesecev.
Tole me je bodlo že od nakupa avta:

Pa sem končno dobil uporabno armaturko, prenesu svoje reže, ker so une ble srebrne, tako da je rezultat sledeč:

In še upasana na mesto:

Pa smo še en korak bližje k popolnosti!
Tole me je bodlo že od nakupa avta:

Pa sem končno dobil uporabno armaturko, prenesu svoje reže, ker so une ble srebrne, tako da je rezultat sledeč:

In še upasana na mesto:

Pa smo še en korak bližje k popolnosti!
Kupu sem ga v LJ, ga je pa tip iz Nove Gorice s sabo prpelu na šiht.
Se je pač ukazala (za moje pojme) ugodna prilika za nakup. Obstoječi izpuh je tik pred propadom, in ko dokončno propade, gre gor inox komplet, pa da je mir!
Tist del naprej od lambde sonde gre stran, pa se bo naredu cat de-cat na prirobnice. Pa Urošu bom naredu reklamo za trake za povijanje auspuhov!
Se je pač ukazala (za moje pojme) ugodna prilika za nakup. Obstoječi izpuh je tik pred propadom, in ko dokončno propade, gre gor inox komplet, pa da je mir!
Tist del naprej od lambde sonde gre stran, pa se bo naredu cat de-cat na prirobnice. Pa Urošu bom naredu reklamo za trake za povijanje auspuhov!