se 1xSPIKE napisal/-a:Toyoto Corollo 1.6 VVT-i HB/5V - kot sem napisal:MDeeJay napisal/-a:
KAPO DOL!!!SVAKA CAST!!!
kaj te vozis ti ce ni skrivnost
"grd, drag, pust - brez duse in premalo opremljen" avto, ki pa se za spremembo ne kvari in servis vidi le ob za-to dolocenih intervalih.
Pa da ne bo pomote; vse kar sem napisal, so samo moje (ZELO slabe) izkusnje z Renault-om in njegovimi "strokovnjaki" na servisih - in ne splosno blatenje znamke. Prav gotovo ima vsaka znamka oz. dolocen model svoje adute, ki jih ljudje cenimo in navsezadnje tudi placamo.
Meni je bilo pac dovolj, da na zacetku placujem za lepoto in opremo, ter na koncu sofinanciram (domala mesecno!) place nesposobnim "strokovnjakom", da bi se ucili na (o) avtu.
No, pa naj bo dovolj. Sem se pac odlocil za zanesljivost in ne za lepoto in opremo, ter lahko recem, da mi ni zal. Sedaj mi mesecno ostane vsaj kaksen eur v zepu in nisem vec v "vecnem" limitu na osebnem racunu zaradi dragih in (ne)sposobnih "strokovnjakov".
lp
2007 Renault Twingo II (Facelift 2011 stran 86)
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
noja, d ga se jest pokomenteram
rit ma za moje pojme PREVEC kockasto, mi je meu prejsn twingo velik lepso. luci so dost uredu, sam z s celotno zasnovo avta zaplul precej dalec od I. Edin kar sam opazm d ni razlike je kluka za odpiranje vrat.
a se motm?
No skratka sm mnenja, da bi mogl saj nekej dobrih odlik prejsnga pustit...
rit ma za moje pojme PREVEC kockasto, mi je meu prejsn twingo velik lepso. luci so dost uredu, sam z s celotno zasnovo avta zaplul precej dalec od I. Edin kar sam opazm d ni razlike je kluka za odpiranje vrat.
No skratka sm mnenja, da bi mogl saj nekej dobrih odlik prejsnga pustit...
Kaj mas ti zaeno solo narjeno? Resnicno me zanima, ker tako govoris cez inzenirje in dizjanerje v avtomobilski indrustriji! Ce bi vedel kolko je dela z dimenzioniranjem in oblikovanjem strojnih sklopov in motorja, mislm da nebi tako pljuval in blatil nas strojnikeSPIKE napisal/-a:Toyoto Corollo 1.6 VVT-i HB/5V - kot sem napisal:MDeeJay napisal/-a:
KAPO DOL!!!SVAKA CAST!!!
kaj te vozis ti ce ni skrivnost
"grd, drag, pust - brez duse in premalo opremljen" avto, ki pa se za spremembo ne kvari in servis vidi le ob za-to dolocenih intervalih.
Pa da ne bo pomote; vse kar sem napisal, so samo moje (ZELO slabe) izkusnje z Renault-om in njegovimi "strokovnjaki" na servisih - in ne splosno blatenje znamke. Prav gotovo ima vsaka znamka oz. dolocen model svoje adute, ki jih ljudje cenimo in navsezadnje tudi placamo.
Meni je bilo pac dovolj, da na zacetku placujem za lepoto in opremo, ter na koncu sofinanciram (domala mesecno!) place nesposobnim "strokovnjakom", da bi se ucili na (o) avtu.
No, pa naj bo dovolj. Sem se pac odlocil za zanesljivost in ne za lepoto in opremo, ter lahko recem, da mi ni zal. Sedaj mi mesecno ostane vsaj kaksen eur v zepu in nisem vec v "vecnem" limitu na osebnem racunu zaradi dragih in (ne)sposobnih "strokovnjakov".
lp
lp
Kdo nas strojnike oz. inzenirje strojnistva pljuva??
Preden se vsedes v katerikoli avto, se zamisli kako ti je strojnik olajsal zivljenje. Se danes bi pes hodil 
Naj vas spomnim novi Twingo je lansko leto dobil 1.nagrado za obliko, tako da,ne vem zakaj ga lajiki tako kritizirate. To so nove trendi smernice oblikovanja..
Se nekaj je zanimivega na novem Twingu. In sicer ima vse 4 enake sedeze. Tako , da ni vec priviligiranega polozaja voznika in sovoznika napram potnikom na zadnjih sedezih. V novem lahko prilagajas po naklonu tako sprednji kot tudi zadnji par sedezev. Kaksna nastavitev ledvenega dela ter visine je pa verjeno le kot doplacilo, saj vemo da spada v najmanjsi razred avtomobilckov.
Naj vas spomnim novi Twingo je lansko leto dobil 1.nagrado za obliko, tako da,ne vem zakaj ga lajiki tako kritizirate. To so nove trendi smernice oblikovanja..
Se nekaj je zanimivega na novem Twingu. In sicer ima vse 4 enake sedeze. Tako , da ni vec priviligiranega polozaja voznika in sovoznika napram potnikom na zadnjih sedezih. V novem lahko prilagajas po naklonu tako sprednji kot tudi zadnji par sedezev. Kaksna nastavitev ledvenega dela ter visine je pa verjeno le kot doplacilo, saj vemo da spada v najmanjsi razred avtomobilckov.
Ce bi si vzel malce vec casa in prebral moj prispevek v tej temi, bi bil tvoj komentar popolnoma nepotreben, saj nikjer ne blatim Ing. oz. oblikovalce - ravno nasprotno - celo hvalim jih! Saj so me s svojim odlicnim delom 7x "nategnili"... vendar NIKOLI vec.MihaR napisal/-a: Kaj mas ti zaeno solo narjeno? Resnicno me zanima, ker tako govoris cez inzenirje in dizjanerje v avtomobilski indrustriji! Ce bi vedel kolko je dela z dimenzioniranjem in oblikovanjem strojnih sklopov in motorja, mislm da nebi tako pljuval in blatil nas strojnike![]()
Jst mam veliko spostovanje pred vsakim avt. proizvajalcem ki da na trg kak nov model, ker vem kolk je van vlozenga truda in neprespanih noci
Tako da nebi veliko razpravljalo o "nesposobnih" strokovnjakih
![]()
![]()
![]()
lp
Vprasanje, ki je na mestu je:
Ali je njihovo delo res tako odlicno ali pa sem bil jaz tako naiven ter zaslepljen z lepoto in opremo, da sem se jim pustil "nategniti". Mislim, da je pravilni odgovor mesanica obojega; saj Renaultovi ing. in oblikovalci resnicno obvladajo svoje podrocje, slabo pa je samo to, da nobeno stvar ne naredijo dobro do konca.
Oblikovalski primer:
Novi twingo je lep, dobro opremljen, bla, bla, bla... pri zadku pa vse skupaj konca... (enako velja za Clio III in se kaksen novodobni izdelek)
Ing. primer:
Zal je Renault postal kot je bil nekoc Fiat - avto dokoncajo "strokovnjaki" na servisu cca. 2 leti po nakupu...
Pa nikar si strojniki ne zenite teh besed k srcu... je pac le subjektivno mnenje, do katerega ima pravico vsak posameznik.
lp
Komentar "strokovnjaka". Zgleda, da res ves cisto vse.SPIKE napisal/-a:Ce bi si vzel malce vec casa in prebral moj prispevek v tej temi, bi bil tvoj komentar popolnoma nepotreben, saj nikjer ne blatim Ing. oz. oblikovalce - ravno nasprotno - celo hvalim jih! Saj so me s svojim odlicnim delom 7x "nategnili"... vendar NIKOLI vec.MihaR napisal/-a: Kaj mas ti zaeno solo narjeno? Resnicno me zanima, ker tako govoris cez inzenirje in dizjanerje v avtomobilski indrustriji! Ce bi vedel kolko je dela z dimenzioniranjem in oblikovanjem strojnih sklopov in motorja, mislm da nebi tako pljuval in blatil nas strojnike![]()
Jst mam veliko spostovanje pred vsakim avt. proizvajalcem ki da na trg kak nov model, ker vem kolk je van vlozenga truda in neprespanih noci
Tako da nebi veliko razpravljalo o "nesposobnih" strokovnjakih
![]()
![]()
![]()
lp
Vprasanje, ki je na mestu je:
Ali je njihovo delo res tako odlicno ali pa sem bil jaz tako naiven ter zaslepljen z lepoto in opremo, da sem se jim pustil "nategniti". Mislim, da je pravilni odgovor mesanica obojega; saj Renaultovi ing. in oblikovalci resnicno obvladajo svoje podrocje, slabo pa je samo to, da nobeno stvar ne naredijo dobro do konca.
Oblikovalski primer:
Novi twingo je lep, dobro opremljen, bla, bla, bla... pri zadku pa vse skupaj konca... (enako velja za Clio III in se kaksen novodobni izdelek)
Ing. primer:
Zal je Renault postal kot je bil nekoc Fiat - avto dokoncajo "strokovnjaki" na servisu cca. 2 leti po nakupu...
Pa nikar si strojniki ne zenite teh besed k srcu... je pac le subjektivno mnenje, do katerega ima pravico vsak posameznik.
lp
PS: zelo me spominjas na "Bingo driverje". Pa brez zamere.
Raje ne bom vec komentiral
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Mal za hec:
Spike, ti si se sam nategnu z Renojem. 7x pravis. 7 je magicno stevilo, ravno prav, da si zamenjal avto, ki ti bo dobro sluzil. Ce bi bil 8 Reno, sem preprican v enako
Al pa pravjo, da so nekateri po domace povedano baksuzni
oz. pri nekaterih stvareh res nimajo srece
smesno je , da poznam kup ljudi, ki nimajo problema z renojem. V veliki vecini imajo samo pozitivne izkusnje, pojavijo se kake malenkosti( pac reno ni BMW za 10MIO ), v mali manjsini so pa tud taki, ki pravjo da je reno srot.
Treba se je pa zavedat tud tega, da je v Sloveniji reno vodilni po stevilu avtomobilov na cesti. Linearno gledano je tudi vec okvar glede recimo na toyoto.
Spike, ti si se sam nategnu z Renojem. 7x pravis. 7 je magicno stevilo, ravno prav, da si zamenjal avto, ki ti bo dobro sluzil. Ce bi bil 8 Reno, sem preprican v enako
Al pa pravjo, da so nekateri po domace povedano baksuzni
smesno je , da poznam kup ljudi, ki nimajo problema z renojem. V veliki vecini imajo samo pozitivne izkusnje, pojavijo se kake malenkosti( pac reno ni BMW za 10MIO ), v mali manjsini so pa tud taki, ki pravjo da je reno srot.
Treba se je pa zavedat tud tega, da je v Sloveniji reno vodilni po stevilu avtomobilov na cesti. Linearno gledano je tudi vec okvar glede recimo na toyoto.
smesno ali ne smesno pa je to da poznam cloveka ki je zamenjal ene par renojev istega modela pa ima pri vsakem kar nekaj tezav...in ne pri vsakemu enake....
tukaj bi prej rekel da ima clovek slabo karmo...to je seveda nekaj v kar kdo verjame kdo pa ne....ampak do dneva preden sem spoznal cloveka ki naj bi imel slabo karmo na te stvari sploh nisem pomislil....sedaj sem od njega kupil doloceno zadevo in mocno upam da se ni ta slaba karma prenela name
hehe mogoce sem jo malenkostno ze obcutil ampak upam da izgine 
tukaj bi prej rekel da ima clovek slabo karmo...to je seveda nekaj v kar kdo verjame kdo pa ne....ampak do dneva preden sem spoznal cloveka ki naj bi imel slabo karmo na te stvari sploh nisem pomislil....sedaj sem od njega kupil doloceno zadevo in mocno upam da se ni ta slaba karma prenela name
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
killah bee napisal/-a:Mal za hec:
Spike, ti si se sam nategnu z Renojem. 7x pravis. 7 je magicno stevilo, ravno prav, da si zamenjal avto, ki ti bo dobro sluzil. Ce bi bil 8 Reno, sem preprican v enako![]()
Al pa pravjo, da so nekateri po domace povedano baksuznioz. pri nekaterih stvareh res nimajo srece
![]()
Ocitno se moram prijaviti na tej strani:
http://ducy-j.tripod.com/baksuz.htm
...vcasih je treba pri sebi malo razcistit. Kaj pa ce ni vse v znamki vozila ?!
Nobene se nikoli ne vprasa kaj,ce je z voznikom kaj narobe..
Marsikdaj kak menjalnik,sklopka in se kak vitalni del na avtu odpode za voljo voznika. Vemo, da niti dva voznika ne spuscata sklopke enako,tudi menjavata razlicno.. itd. Kako naj proizvajalci avtomobilov najdejo optimalno nastavitev. Ne morejo je..
sorry za off..
Nobene se nikoli ne vprasa kaj,ce je z voznikom kaj narobe..
Marsikdaj kak menjalnik,sklopka in se kak vitalni del na avtu odpode za voljo voznika. Vemo, da niti dva voznika ne spuscata sklopke enako,tudi menjavata razlicno.. itd. Kako naj proizvajalci avtomobilov najdejo optimalno nastavitev. Ne morejo je..
sorry za off..
smo ze mal iz teme jaSolero napisal/-a:...vcasih je treba pri sebi malo razcistit. Kaj pa ce ni vse v znamki vozila ?!
Nobene se nikoli ne vprasa kaj,ce je z voznikom kaj narobe..![]()
sorry za off..
dost bo
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si