Twingo 1.2 l.98 - Dancy`s twingo
- Primož Five
- Kraj: Logatec
katere gume si pa dala pol gor pa kuk so te prsle?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
To je pa kr poceni, pa se po mokrem so dobre.
Drgac pa lep avto res, edino beli smerokazi manjkajo. Kaj bo vec bo ze kic.
Drgac pa lep avto res, edino beli smerokazi manjkajo. Kaj bo vec bo ze kic.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
- blackwolfcar
- Kraj: Ig
Dancy....twingic 1A....full mi vsec in komi cakam da tole vidm u zivo...od vzadi zgledajo res valarji....pa spuscen je tud full lepo...
barva itak lepa...pa se brisal ala aerotwin....zmagala si...ce das bele zmigavcke bo se lepsi...ce pa bos pustila plastike v barvi vozila potem pa bi lepo prisli do izraza tudi crni k se jih tud u A3M kup ce se ne motm...
Mam pajest ene bele doma k so od mojga cliota pa mislim da so isti...jih jest zamenjal za prozorne....
Lep je, res;)
Mam pajest ene bele doma k so od mojga cliota pa mislim da so isti...jih jest zamenjal za prozorne....
Lep je, res;)
Perfect Match!!!
Prid jutr na lokalcablackwolfcar napisal/-a:Dancy....twingic 1A....full mi vsec in komi cakam da tole vidm u zivo...od vzadi zgledajo res valarji....pa spuscen je tud full lepo...barva itak lepa...pa se brisal ala aerotwin....zmagala si...ce das bele zmigavcke bo se lepsi...ce pa bos pustila plastike v barvi vozila potem pa bi lepo prisli do izraza tudi crni k se jih tud u A3M kup ce se ne motm...
Lep je, res;)