Prodaja Clia dCi takrat ni in ni obrodila sadov... In tako sem se odločil, da ga spravim v originalno stanje.
Še zadnje fotke "predelanega" v družbi s praktično enakim domačim Cliom:
Zanimivo kakšno razliko naredijo samo pobarvane letvice...
Drugo jutro pa je avto bil že skoraj v takšnem stanju kot ob mojem nakupu (takrat sem začel kleti zakaj sem ga sploh spustil, ker se serijski pelje odlično, pa še udoben je

):
Ugotavljam, da nisem dal nobene fotke notranjosti, pa naj bo:
Niti ni tako švoh, a ne

?
Pa ker sem enkrat govoril o razliki med osnovno opremljenim Cliom (in tistih pikicah po oblazinjenju

):
Po približno treh letih redne uporabe je bil avto še vedno v takšnem stanju kot ob nakupu, brez dodatnih sledi uporabe...

Poleg rednega vzdrževanja (kamor štejem tudi dva kolesna ležaja, dva volanska končnika (krivec neumno podvozje) in 1 nosilec motorja- ter par žarnic

) sem imel eno okvaro. Težave sem imel z UCH enoto (računalnikom potniške kabine). To je sicer pogosta napaka, vzrok pa je verjetno samo v slabem kontaktu na el.vezju, ker če si ga z nogo rahlo brcnil (nahaja se nad stopalkami) so težave izginile

. V mojem primeru je bil ta računalnik zamenjan (strošek cca 150€). So pa težave povezane s tem računalnikom lahko moteče in nevarne, namreč ob okvari tega računalnika ne delujejo smerniki, el.pomik stekel, centralno zaklepanje, brisalci in
LUČI!!!
Po tem, ko sem naredil te fotke, sem šel še na zadnji izlet z njim

.
LP, Primož