robi1000 napisal/-a:Bati so ven 1.4 mm (+-0.2mm). Delala se bo custom kovinska dihtunga. Ene dve varjanti imam v rokavu, ce tole z kovinsko dihtungo ne bo slo cez... Cakam se odgovore od Spessota in Cometic. Potem pa v akcijo. Drugace pa glede situacije na kratko: Zadeva je enostavna na prvi pogled, samo kompleksnost in medsebojna odvisnost velikega stevila dejavnikov je pa nezamisljivo zakomplicirana. Vsaka stvar, ki jo naredis potegne za sabo ogromno drugih, tako da je za vse potrebno premislit na kaj vse se to vpliva, predelat vse mozne permutacije teh situacij in njihovih izidov in potem izbrati najboljso. To pa terja cas, se posebno ce ti niso znane vse podrobnosti.
stari to je tko k sah...
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate
vse lepo in prav samo cesta ni taprava drgac pa kako se kej pele zdej avto od simona, mi je reku da ga hoce mal vlect v eno smer pa tko.. avta se nism vidu sam baje ga je lepo zacvikal na parih koncih
Ma on mal pretirava. Tko kot je on men govoru sm mislu da bo skoraj tak kot je bil od Ziigata. V resnici ni tok hudo. Avto od dalec zgleda cist kul. Malenkost vlece v levo (tko na 50 prevozenih metrov potegne 1 meter v levo).
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Majhen a pomemben napredek. Koncno sem skup spravil to kovinsko dihtungo. Upam, da sem vse prav izracunal in da se nisem kje ustel. Ta dihtunga bi morala zdrzat 500+ konjev, tako da mene bo sigurno prezivela.
Se par malenkosti pa bo.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."