Lep Clio! Respect!! Se mi zelo dopade maska in napis tudi. A to si dal original ploscico gor al so ti vgravirali?
Na mojga Modusa ni pasala od Cliota ploscica, zato so mi vgraviral. Mam pa tudi napisano Renault Sport z sablono od RS crk, tak da je prakticno ko original.
king_m napisal/-a:Lep Clio! Respect!! Se mi zelo dopade maska in napis tudi. A to si dal original ploscico gor al so ti vgravirali?
Na mojga Modusa ni pasala od Cliota ploscica, zato so mi vgraviral. Mam pa tudi napisano Renault Sport z sablono od RS crk, tak da je prakticno ko original.
Ploscica je original od Clia RS.
Aja, mogoce ze ves, da po novem tega ne smes imeti gor, ker pac nimas RS-a? Ti bo djsly natancneje razlozil... (skoda da je Cebelj S_Trojan zbrisal komentarje)
JaaN napisal/-a:
Aja, mogoce ze ves, da po novem tega ne smes imeti gor, ker pac nimas RS-a? Ti bo djsly natancneje razlozil... (skoda da je Cebelj S_Trojan zbrisal komentarje)
nikjer nisem reku da ne smes meti gor tega. Tko da ti ocala ne bojo skodila, ce si jih kdaj pa kdaj nataknes, ko beres moje poste. Sam zgleda tud tega ne bos zmogel/uspel/hotel prebrati, ali pa si bos po svoje razlagal. I rest my case.
JaaN napisal/-a:Aja, mogoce ze ves, da po novem tega ne smes imeti gor, ker pac nimas RS-a? Ti bo djsly natancneje razlozil... (skoda da je Cebelj S_Trojan zbrisal komentarje)