dober homologirani lonec????
BoneS.... pa tak sem videl kot da bi imel avto malo znizan... ker ta org avspuh ima premer odzadaj 5cm.. tista luknja pa ene 2-3x vecja.. tvoj je pa cist zasedena.... moj je se na org. vzmeteh.. upajmo da nezadolgo
Sem se ravno ubadal ze 2 dni z sprejanjem zadnjih zavornih bobnov... ene 5min sem pa le rabil da sem nastudiral kako dvigalka deluje..
Samo tisti z cim motas je pa za en *****... sem kr iz 19ke ven vzel ko je v enem kosu lepo gre.. z tem novim se neda tak lahko odvit vijak... Zdaj pa se na prednjih diskih tisti zeljust pa bo pomalem. Ko je ze ravno cas da se gume menjajo, mi bodo na servisu dobro gor dali
Habbke... ti si mi rekel da si z ono krtacko ko ima zelezne niti not... heh.. jaz sem kr not dal v bormasino pa sem komaj komaj dol spravil rjo pri veliki vrtljajih.... kriza
Sem se ravno ubadal ze 2 dni z sprejanjem zadnjih zavornih bobnov... ene 5min sem pa le rabil da sem nastudiral kako dvigalka deluje..
Habbke... ti si mi rekel da si z ono krtacko ko ima zelezne niti not... heh.. jaz sem kr not dal v bormasino pa sem komaj komaj dol spravil rjo pri veliki vrtljajih.... kriza
Sem bral pod eno drugo temo o teh papirjih... a to je samo en navaden papir brez vsega, samo tolko da pise gor pac da lahko das na tvoje vozilo (pa ce tudi to ni res.. noben nebo sel preverjat podatke), neses in gre.... sploh ni panike te.. samo obrazce mores najt hm..
A bi imel keri kak link ali nekaj o tem ?
A bi imel keri kak link ali nekaj o tem ?