se strinjamBoneS napisal/-a:zelo lepo fotodokumentirano. se mi zdi d si tole tt zasluz "sticky"![]()
![]()
![]()
pohvale vreden projekt!!!
ps: kaj si pa po poklicu?vidm da obvladas obdelavo kovine and shit...
zdej vemo, na koga se obrnat, ko bo treba najt mastra v okoci cela za kovinepery napisal/-a:se strinjamBoneS napisal/-a:zelo lepo fotodokumentirano. se mi zdi d si tole tt zasluz "sticky"![]()
![]()
![]()
pohvale vreden projekt!!!res si majstr!
ps: kaj si pa po poklicu?vidm da obvladas obdelavo kovine and shit...

kaj sem po poklicu? hmm.. ..gimnazijski maturantpery napisal/-a:ps: kaj si pa po poklicu?vidm da obvladas obdelavo kovine and shit...
zacasno bom kr zamasil drugi izhod. drugace pa upam, da mi bo Tom000 poslal kaksno uporabno sliko kako ima on to reseno (saj ima identicen fergazer kot jaz).privatnik napisal/-a:Okol unga frgazerja: probej zapret tist drug prikljucek (levi) tak da bo dihtig zaprt, ceprav nevem za kaj bi sploh bil.
to pa sploh ni problem.. ..ce bo kaj taksnega, kar bom znal naredit, potem bom z veseljem pomaguBoneS napisal/-a:zdej vemo, na koga se obrnat, ko bo treba najt mastra v okoci cela za kovine
ker letnik,prvi?mloncar napisal/-a:kaj sem po poklicu? hmm.. ..gimnazijski maturantpery napisal/-a:ps: kaj si pa po poklicu?vidm da obvladas obdelavo kovine and shit..., sfalirani student racunalnistva, sedaj pa izredni student logistike (v celju).

Canon S2 ISBoneS napisal/-a:kter fotoaparat imas to, ker dela res svetovne slike
Po pravici povedano o photoshopu nimam pojmasmile4me napisal/-a:photoshop
Za vsak slicaj si je bolje napisat, ko pa da potem narobe sestavis. Tokrat sem si pomagal s ZG in pusciceprivatnik napisal/-a:Dobr ti gre tole, vidim da si si zacel pisat zg. (zgoraj) itd. na izdelke. Tut mene je ze izucil tak da si vedno ko je kaj takega raje napisem ker drugace gre sigurno vse po Murphy-u
.