1. DEL:
Znano je, da Renaultom veselo crkujejo zarnice. Kdor spremlja mojo temo ve, da imam pri tem se najvec dela. Je pa zanimivo to, da mi je ta zarnica crknala takoj po zagovoru diplome, kjer smo diskutirali o tem, da novopeceni elektro inzenirji se zarnice ne znajo zamenjat. V naslednjih slikah dokazujem, da to ni res!
Torej, po gobe je sla zarnica pri stevcu hitrosti, tako da je od 0-60km/h bla tema!
Zacetno stanje:

Pa je blo treba zgorn del armaturke dol snet, pa plastiko okol volana, da sem prisu do spodnjih sraufov, ki drzijo stevc.

Prizgemo luci... In glej ga zlomka, res ne sveti!

Zarnico zamenjamo, poskusimo ponovno... In voila! It's alive!

Ker sem imel se nekaj zarnic viska, sem preventivno zamenjal se tiste, ki ponavadi non-stop gorijo (vkljucno z rezervo

Koncni rezultat je ociten!

2. DEL:
Naslednje opravilo se je navezovalo na moje delo na fus!
Ze dolgo casa sem se spravlju oprat prevleke in malce osvezit sedeze. Med tem ko so se prevleke prale, se je zacel pena party!
Najprej pribor: Vedro z vodo, Opal in stara goba!

Pena party na sprednjih zicih, nato pa se na zadnjih!

Kake vidne razlike ni. Ene par madezev je odstranjenih in to je to. Zato pa zdej, ko so se prevleke na mestu, tako lepo po svezem disi! Mmmm!
3. DEL:
No, vmes je se ratalo tole. Ker se mi ze neki casa valjajo ene 16ke, sem jih koncno namontiru v vrata. PrimozFive, hvala za distancnike!

To je pa tud vse z moje strani.
P.S.: Avto je (zaenkrat se neuradno) naprodaj. Jutri dam oglas na avto.net in objavim v zato primerni temi z obsirnim opisom. Razlog je nekaterim ze znan - kupujem namrec ventilarja. Ce se najde kak interesent, naj me kontaktira. O ceni zaenkrat se razmisljam. Dejstvo je, da mi je avto se vedno pri srcu, in ga bom tezko dal od sebe.