Guli... ne, tocno ta verzija more bit, je pa to ze vse staro, zal...ker ti drugace nebo delalo, pa update tudi nevem ce lahko...
Jaz mam to na prenosniku, tak da mene to nemoti...
Espace...to pa nevem, ker mi noce odpreti.. javi mi da morem 2. cd not dati... bo treba malo se to sprobavati, samo mislim da ti javi v tistem jeziku kerega si izbral, pri instalaciji.
Vidim da imate vsi isti problem pri tem disku 2, ce kateri razume francosko si naj v Control Panel od Dialogys-a nastavi na francoscino in bo mu potem delalo, sem preizkusil in dela. Z mule pa ravno vlecem 3 CD, ki bi naj bil angleski, pa da vidimo ce bo delalo.
@Guli:Kar se tice update omenjenih treh programov, si poglej mojih nekaj predhodnih postov. Acrobat reader mora absolutno ostati 4.0 ta, ki je na install CD ostale (java in Qiuck Time Player) pa lahko imas najnovejse 100% deluje imam na svojem sistemu tako namesceno.
Biv?°i lastnik Renault Espace Privilège 2,2 dCi (10/2005)
Evo uspelo mi je usposobiti tudi angleski Dialogys 6.0.6. tako, da vec ne jamra po vstavljanju drugega CD-ja. Z mule si potegnite ta file;
- Renault.Dialogys.6.0.6.Cd3_en.iso - velikosti 644.22 MB
ki ga samo vcitajte z kakim image programom v navidezni CD in bo delalo.
Programa, ce ga imate instaliranega ni potrebno brisati.
Opozoriti moram, da so upostevani samo avtomobili izdelani do leta 2002 saj med njimi nisem nasel mojega Espace IV, v francoskem pa je noter.
ko hocem zagnat instaliran program mi napise da je javaw.exe naletu na tezave zaradi symcjit.dll in se zapru. Dalje ne gre.
Sm instalirav vse zraven prilozene programe, sam ze prej mi ni nobena java hotla delat.
@Andrejcek; Omenjene tezave se navadno pojavljano na racunalnikih z Intel-ovimi procesorjih serije 4 na katerih je istaliran Symantec Java! JustInTime Compiler, da bi se tega resil imas na tej strani resitev.