Shus ce jih najdem ni blema
Podaljsek od Seata sm kupu novga, sam ga bom dal vrjetno pihnt, sam bo kmal spet crn ker sem ga ze zdej trikrat ruknu, ker je avto prenizek s tem spojlerjem
pery napisal/-a:ma ja,ne ga barvat!prou hudo tko zgleda!!a si ga mogu kej modificirat,rezat pa to?al je u nulo lepo gor sedu?
Sam ne mi omenjat montaze ker sem mislu podaljsek od jeze z fleksom razrezat
Sej malo ma se odstopanja bom se zrihtu
ja vrjamem da ni slo glih lepo smo se ze mi zajebaval k smo na 19ko dajal od megana podalsek,pa je vsaj kokr tok podobn avto...
pa sam 6k si dau za nowga??qlll
Full si ga lepo zrihtu!
A so bli kaksni problemi, ker si dav stevec z obratomerjem, oz. kako je s prikljucki, je potrebno kaj predelati?
Koliko si se pa namucil z montazo el. stekl?
LP
stevci pasejo in vse funkcionira samo eno zico mors potegnt iz spule do konektorja (treba pogledat na konektor kje manjka zica za obratomer)
Sejbe pa ni tak problem zvezat.... no sam nacrt mors met v galvi..... seveda ce hoces da ti dela tako kot na originalu.......jst sem vezu z original instalacijo (tisto kar je v vratih in prehod na skoljko pol sem pa proviziral pol te malo jebe ker mas cel sop zic pa mors taprave zbrat ) vse se da
Nima zdej nobne slikce ker nimam fotica tam na spuli poglej pride en tak koviski krogec ki gleda iz spule (pa ne tam ko so uni tirje konektorji) ce gledas z vrha dol nekje na sredini. Bom mogoce posliku ce bom dubu fotic