A mape si tudi ustvaril.....GHost14 napisal/-a:Imam še vedno samo radio, CD in AUX, za box ni posebne možnosti.
USB sem preveril, datotečni sistem je FAT32, kot je zahtevano, format glasbe je mp3, tudi USB je 2.0, kot piše v navodilih. Poizkusil sem s tremi različnimi usbji, pa ni nič. Priklopljeno je verjetno pravilno (saj narobe se ne da), tudi nekaj se mora dogajat, če lučka na usbju utripa, ko ga priključim. Zakaj ga ne prebere, oziroma zakaj že radio ne zazna boxa, mi res ni jasno...
Radio megane 3
- bostjan.ambrozic
- Kraj: Gorenjska
Re: Radio megane 3
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
Zdaj poizkušam še s tem. Samo da še enkrat formatiram USB, potem pa naložim mape s komadi, pa spet v avto...
Update posta sledi čez 15 minut
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
- bostjan.ambrozic
Ok, pa tako jih poimenuj kot sem ti napisal....GHost14 napisal/-a:Zdaj poizkušam še s tem. Samo da še enkrat formatiram USB, potem pa naložim mape s komadi, pa spet v avto...
Še vedno nič...
- bostjan.ambrozic
A si kaj uredil glede boxa, meni je slučajno prišlo še nekaj na misel, mape so bile poimenovane CD01, CD02,....CD06 in ne CD1,....CD6, mogoče ti kaj pomaga....lp
Še vedno nič.
Pa tudi dvomim da poimenovanje map igra kakšno vlogo. Vsaj logično mi ni zakaj bi jo... Se moram res enkrat zapeljat na servis, da pogledajo kaj se dogaja.
Pa tudi dvomim da poimenovanje map igra kakšno vlogo. Vsaj logično mi ni zakaj bi jo... Se moram res enkrat zapeljat na servis, da pogledajo kaj se dogaja.