dvihtelc: Ja bela barva je meni med top 3 barvami avtomobila. Slaba lasnost je, da se vse zelo pozna na beli barvi. Recimo dve praskici ob straneh in pikce od kamenčkov se prav grdo poznajo, bo treba porihtat. Tudi vsa umazanija se hitro pozna.
Spuščal ga nebom ker je vseeno to družinski avto in ne verjamem, da bi lepo zgledal. Če bi kaj biga višal da zgleda bolj SUV pa, da je še udobnejši
paloma: Za feltne sem dal 340 evrov z gumami 4-5 mm profila. Ena ima zelo majhno prasko drugače so pa kot nova. Nato sem za 20 evrov + 8 evrov poštnine kupil še original vijake za lita platišča. Sem pa raje kupil original platišča, ker so boljše kvalitete kot kakšna aftermarket + ne zgleda preveč kičasto. Prav zaradi tega, da ne zgleda kičasto sem tudi kupil ta čisto siva in ne tista črno siva.
lildee: ja se odločam še v kakšno barvo bi tisto vrgel ampak bo verjetno res črna. Po vsej verjetnosti bom dal v folijo ampak to bom delal čez nekaj časa, še rej ga bom dal poravit dve praskici, ga spolirat, nato pa barvanje tiste plastike+mogoče ogledala.