Megane RS225
Re: Megane RS225
bolj si internetu in faceboko in ostalih zadevah..enkrat se ti ziher maščuje....pa se kar vse pisat pa slikat pa ne vem kaj še...
Sem prebral komplet temo na BMW forum in sem tudi sam skepticen....
jamras o stroskih... Kupujes pa 12 let starega BMWja z R6 motorjem ,kateri roko na srce ni nic manj potraten in stroskovno cenejsi kot megane....
tudi glede prometne katero je dozivel le ni bila tako nedolzna kot se je sprva zdelo....
mores vedet da o taksnih avtih se hitro vse zve....tako da...
vseeno zelim uspesno prodajo
jamras o stroskih... Kupujes pa 12 let starega BMWja z R6 motorjem ,kateri roko na srce ni nic manj potraten in stroskovno cenejsi kot megane....
tudi glede prometne katero je dozivel le ni bila tako nedolzna kot se je sprva zdelo....
Nočem nič prikrivati, zato tudi sproti povem kaj in kako se dogaja z avtom.janezsko napisal/-a:bolj si internetu in faceboko in ostalih zadevah..enkrat se ti ziher maščuje....pa se kar vse pisat pa slikat pa ne vem kaj še...
Pri BMWju R6 nisem nikoli prišel nad 10L. Povprečje je bilo okoli 9L (320Ci, 323Ci, 325i).Damchy napisal/-a:Sem prebral komplet temo na BMW forum in sem tudi sam skepticen....
Pri Meganu imam ta tank zaenkrat 15L, ampak računam da bo zopet padlo na 13L pri malce bolj "umirjeni" vožnji.
Če ima kdo kaj več informacij o prometni, pa tudi mene zanima.
Kot sta zatrdila forumaša, spredaj ni videti, da bi bil avto katastrofalno razsut.
Pa če ima kdo slike v kakšnem stanju je bil avto, ko je bil razbit, bi prosil, da jih objavi tu.
Tudi mene zanima, kaj se je z njim dogajalo.
Tudi mene zanima, kaj se je z njim dogajalo.
Sam to si ne želi, ker ga nebos nikoli prodal.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Če pa ne bo šel, mi pa ne bo ostalo drugega, kot da ga imam še en časzakumi napisal/-a:Sam to si ne želi, ker ga nebos nikoli prodal.
Bi pa bilo fer tudi do bodočega kupca, da vidi v kakšnem stanju je bil avto (ker je tudi mene zanimalo ob nakupu, pa še vedno ne vem), zato prosim če ima kdo slike, ali če jih lahko dobi, da jih objavi!
Zacni po korakih lastnikov avta in boš prišel do vseh informacij.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Nevem kako ampak jst imam konstantno 12.4 porabo..... Pa je moj dalec od serijskega...
da ga boš lahko jebal isto kot pri nakupu zadnjem bmw???več srece prihodnjič...
Za prvega lastnika vem le, da je s Trbovelj.zakumi napisal/-a:Zacni po korakih lastnikov avta in boš prišel do vseh informacij.
Od drugega lastnika iz gorenjske imam ime, priimek in naslov, ampak on je kupil avto v avtohiši okoli leta 07/08.
Kaj se je dogajalo po tem pa na žalost nimam podatkov.
Lastnik od katerega sem ga kupil, ga je imel eno leto, on ga je pa kupil od nekoga, ki ga je imel 3 mesece in je bil iz Mengša.
Zdaj pa se mene pocasi zanima v kaksenm stanju je bil avto..
Ce lastnik teme in avtomobila vztraja da naj se slike objavijo.. Pa objavite jih, da vidimo kaj je in kaj ni..
To s porabo je kar huda..
Jaz imam vecinoma mestno voznjo 90% pa je poraba po BCju 11l na roke preracunano pa malo pod 11l..
15 mi ni vzel niti na relaciji Logatec-Podkraj-Kalce-Ajdovscina-Godovic-Idrija-Ljubljana
Ce lastnik teme in avtomobila vztraja da naj se slike objavijo.. Pa objavite jih, da vidimo kaj je in kaj ni..
Jaz imam vecinoma mestno voznjo 90% pa je poraba po BCju 11l na roke preracunano pa malo pod 11l..
15 mi ni vzel niti na relaciji Logatec-Podkraj-Kalce-Ajdovscina-Godovic-Idrija-Ljubljana
Jaz mislim da so krive kratke relacije in to, da ga vedno pustim 2-3 minute laufat, preden ga ugasnem.Damchy napisal/-a:Nevem kako ampak jst imam konstantno 12.4 porabo..... Pa je moj dalec od serijskega...
Pa seveda malce težja noga
Zakaj bi ga? Videl sem, da se je z avtom nekaj dogajalo, pa tudi sam je rekel, da ni v prvi barvi.janezsko napisal/-a:da ga boš lahko jebal isto kot pri nakupu zadnjem bmw???več srece prihodnjič...
Pri BMWju pa na žalost nisem mogel iti na testno vožnjo, pri avtohiši so pa zamolčali okvaro. Ko sem avto peljal na tehnične preglede, ki so bili poleg prodajalca, sem ga registriral in se odpeljal - ko se je avto čez 10km segrel, pa sem opazil napako. V avtohiši se mi niso javljali, niti niso dvignili priporočene pošte s spiskom napak iz uradnega servisa. Na koncu se je zgodba dobro razpletla, tako jaz, kot prodajalec v avtohiši sva bila zadovoljna.
Zato sem tudi za vsak avto, ki sem ga prodal kupcu omogočil pregled na kateremkoli servisu po njegovi izbiri, priklop na tester, merjenje laka in testno vožnjo po njegovi želji. Več kot to pa ne morem narediti.
x2!Churchil napisal/-a:Zdaj pa se mene pocasi zanima v kaksenm stanju je bil avto..
15,5L je zaenkrat (Lj-Brnik-Lj, 10km po Lj-center, nekaj v gužvi in 4x po 1km). Jutri imam pa malo daljšo vožnjo in pričakujem, da bo padlo na 9-10L.