Clio RSi Slovenian open No. 64, by Storž
Re: Clio Slovenian open No. 64, by Storž
to je pr men na šihtu 
Hehe znana praksa, pr men na šihtu zmer viličar najebe 
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
sam je problem ker morš met tadovge vilce ker podlagat morale je mau riziko..
Drgač pa ene par slikc veselih ventilčkov
nečak prau da jih bojo srake odnesle..

pa še ceu zbor na kupu

Glava je šla dons nazaj tko, da čakam da jo sestav in poravna.. baje enkrat druglet bo
Dons mi je tud ratal zmonterat cilindr za ročno kej več pa ni uspel ker mi ni ratal mašince za konuse deat dobit..
Drgač pa ene par slikc veselih ventilčkov

pa še ceu zbor na kupu

Glava je šla dons nazaj tko, da čakam da jo sestav in poravna.. baje enkrat druglet bo
Dons mi je tud ratal zmonterat cilindr za ročno kej več pa ni uspel ker mi ni ratal mašince za konuse deat dobit..
da nov čist umrla..
Nabavu vijake za ustrajnik in podložke za glavo ker zravn vijakov ni blo.

Pršli so tud batni obročki tko da se bo tud to menal..
Zdej čakam, da se sestav glava in zlajša ustrajnik.. Da se potem spravmo na spodn deu..
Nabavu vijake za ustrajnik in podložke za glavo ker zravn vijakov ni blo.

Pršli so tud batni obročki tko da se bo tud to menal..
Zdej čakam, da se sestav glava in zlajša ustrajnik.. Da se potem spravmo na spodn deu..
Zelo lepo zglancani ventili, upam samo da nisi pretiraval pri kotih ki dihtajo, ker te morajo biti pod točno določenimi stopinjami
RenaultSport
Po robovih jih nism pulerov, ker pridejo struženi in na glavi rezkani tko, da se bo us ujemal tko kukr more..
Baje so tud vodila venilov zluftana tko, da so naročeni novi.. (čakam da jih dobi in sestav glavo) pol gremo pa naprej.. Še ustrajnik mi more zlajšat potem morm še scentrerat.. Pol bo pa počas mašinka spet doma da ji napelem kablovje in pol v avto.. pa bilsteine je treba naročit
sam je treba najprej mau dnara še našparat..
Baje so tud vodila venilov zluftana tko, da so naročeni novi.. (čakam da jih dobi in sestav glavo) pol gremo pa naprej.. Še ustrajnik mi more zlajšat potem morm še scentrerat.. Pol bo pa počas mašinka spet doma da ji napelem kablovje in pol v avto.. pa bilsteine je treba naročit
Da mal osvežim tole temo..
Glava je baje zrihtana in jo grem iskat najbrš v ponedeljek..
Še ene par slikc od učerej na poti iz službe..

bo pa treba čimprej premenat gume (spredne zadej in obratno) ker je na sprednih samo še 5 mm profila
Ampak morm prej prestavt uteži ker drugače ne grejo gor..
Glava je baje zrihtana in jo grem iskat najbrš v ponedeljek..
Še ene par slikc od učerej na poti iz službe..

bo pa treba čimprej premenat gume (spredne zadej in obratno) ker je na sprednih samo še 5 mm profila
Nice
Kje je ta cesta?
Kje je ta cesta?
am odvisno kera če misliš to na zgornih dveh slikah je tale trasa..
https://maps.google.si/maps?saddr=Stara ... sz=16&z=14" onclick="window.open(this.href);return false;
Prva slika je nastala na točki B
Druga pa na očki D
Trasa je supr edino od jamnika do zaplane je malo dovhčas oz se kr vleče.. Za po snegu je supr
pa tud za posuhm
Sploh pa malo nižje od točke B je nov asvalt pa do jamnika in je cesta lepo široka in super
na začetku je malenkost slabša..
Drugač pa gume so premenane (uprašanje sploh kok je še profila:P ) bo hmau čs za letne
Drugač pa mašinka je bla raztavlena blok pobarvan zdej je pa pr mehaniku, da jo sestv.. ustrajnik je zlajšan in scentreran zdej ma 5,9 kg (prej je meu cca 6,5 (približno) glava ni bla zrihtana tist petek ampak cca 14 dni nazaj in tip je uzev 224€
za to, da je glavo raztavu, poravnov, poštimv sedeže ventilov in zamenjov vodila ventilov (cena vodil je bla okrog 40€ vračunano v ceno), nastavu ventile in postružu ustrajnik..mislim da je to use kar je naredu.. s tem, da sm zadevo čakal skoraj 1 mesec.. Aja glavo je pa delov gospod Štern z vrhnike! ko sva se pogovarjala je reku cca 60€ .. Slike pa pridejo.. najbrž ko pride mašina domov.. al pa že kej prej
https://maps.google.si/maps?saddr=Stara ... sz=16&z=14" onclick="window.open(this.href);return false;
Druga pa na očki D
Trasa je supr edino od jamnika do zaplane je malo dovhčas oz se kr vleče.. Za po snegu je supr
Drugač pa gume so premenane (uprašanje sploh kok je še profila:P ) bo hmau čs za letne
Drugač pa mašinka je bla raztavlena blok pobarvan zdej je pa pr mehaniku, da jo sestv.. ustrajnik je zlajšan in scentreran zdej ma 5,9 kg (prej je meu cca 6,5 (približno) glava ni bla zrihtana tist petek ampak cca 14 dni nazaj in tip je uzev 224€
iz 60 na 224
lepo rihtaš 
Jp.. Hvala
se neki trudmo 
Ja ja za po snegu sem imel v mislihStorz napisal/-a:am odvisno kera če misliš to na zgornih dveh slikah je tale trasa..
Druga pa na očki D
Trasa je supr edino od jamnika do zaplane je malo dovhčas oz se kr vleče.. Za po snegu je suprpa tud za posuhm
Hvala
Po mojm še bolša cesta je od kalc do cola potem pa čez godovič nazaj al pa kontra.. od kalc do cola je dost lepa in neprometna cesta..
Tist odsek je res za prste obliznt 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Ker od kalc al ta na zemlevidu ? če gre kdo kšno turo kle okol nj sporoči gremo lhko skup
Čeprov tud čez rakitno do cerknce ni tok slaba
pa pol čez laze nazaj samo čez laze bi mogl poštimat cesto ker je obup 
Čeprov tud čez rakitno do cerknce ni tok slaba