S kolegom razvijava ta dogbone. Zaenkrat še ni nobenega narejenega, tudi za sam material puš se še nisva odločila, to bo "testni zajček" povedal kaj mu bolj odgovarja. Bosta pa na voljo vsaj dve različni trdoti.
kmetek napisal/-a:Tura se sliši obetavna, to imaš v planu za naslednje leto? Sem zraven v vsakem primeru
Kul! Če ne bom napisal na forum, ti javim na telefon Drugač pa spomladi enkrat ja!
Symon napisal/-a:Sori za offtopic ampak urban kako ti je uspelo z*****i že čisto vse nosilce?
Vse? Ne razumem... Razloži
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Nosilce motorja? Moj ima 175.000km in imam tale dogbone nosilec isto nek aftermarket (mislim, da je sicer isto powerflex) že 40.000km, isto sem bil na RL in na Grobniku in lahko potrkam na les, še ni nič šlo.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Saj sem. Ob nakupu avta sem mel ves čas cmok v grlu ker nisem o Renaultih slišal nič slabega in zdaj je pa ravno kontra, praktično nič butastega in izrednega mi še ni šlo. Avspuh pa bremze so pa itak izgovor za upgrade.
Zaenkrat sem dal samo 2 poravnat. Če bo pa kej dnarja odveč, jih dam pa speskat in na novo barvat, nekoč. Ampak ker bodo itak zimske in za pisto in se bo gume pogosto menjavalo, vprašanje kdaj bo to...
Gume in feltne pri vulkanizerju, vijaki na pošti, če bo vse po sreči bodo v petek zvečer že na avtu. Pa upam da bo na poti na Grobnik dež v soboto, da vidm če je za kej za guma
Prejšnjič sem jih vzel v IK Sport-u v IOC Zapolje (Logatec), pa jih nimajo več, samo še tekmovalne (5€/kom), zdaj sem pa obrnil vse trgovine in jih nazadnje dobil pri spedenaj.si.