group buy led diode
glede zaporednega vezanja, sm najdu tud razlog zaka jih je zakurlo 
croma lotal mal povrsno pa je skup + pa - staknalo in zacmarlo ledice
ja chip, ful si kvaliteten, sam jst mam pa dobre ledice pa pocen, ti pa ne

croma lotal mal povrsno pa je skup + pa - staknalo in zacmarlo ledice
ja chip, ful si kvaliteten, sam jst mam pa dobre ledice pa pocen, ti pa ne

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
O lej chip se je oglasuChip napisal/-a:Saj se ve kaj je kvalitetaHaBBicH napisal/-a:jest sem jih mel vec k dve let zaporedno po 4vezane pa nobena ni umrla![]()
Chip
NO glede vezav je veliko polemik kako vezati in kako narediti nben pa negre izmerit lediko pri kateri sveti najbolj (se recimo sveti prailno ne pa kake druge barve), saj nimajo vse ledike enake pregovne napetosti.
Tako malo za razmislek.
revolt...ostal mi jih je 150...ce hoces ti lahk to odstopim, 200 jih pa zal ni vec, vepar-e narocu lih 50.
ce ti je kul mi sporoc, pa ti poslem po posti (okol 500 postnina) - cena as usual torej 50 kom 3000
ce ti je kul mi sporoc, pa ti poslem po posti (okol 500 postnina) - cena as usual torej 50 kom 3000

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Pri unih "mojih" je zaporedna vezava 4-ih ravno nekje pri 13V toka malo pod 30mA skozi vejo.obi napisal/-a:O lej chip se je oglasuChip napisal/-a:Saj se ve kaj je kvalitetaHaBBicH napisal/-a:jest sem jih mel vec k dve let zaporedno po 4vezane pa nobena ni umrla![]()
Chip
NO glede vezav je veliko polemik kako vezati in kako narediti nben pa negre izmerit lediko pri kateri sveti najbolj (se recimo sveti prailno ne pa kake druge barve), saj nimajo vse ledike enake pregovne napetosti.
Tako malo za razmislek.
Izracun za Cromo: pri 18V je tok skozi vejo cca 40mA, tako da ni krize
Res pa je, da je pravilna oz priporocena vezava z uporabo preduporov.
Vendar zaradi manjsih stroskov in lazje izdelave tudi ta princip ni napacen.
Obi: Ja , razlicne barve imajo razlicne padce napetosti.
Chip