biste napisal/-a:evo avto učeraj uštimu. počila je cev tako da sem jo samo odrezzal in nazaj nasadil:D
danes smo pa streho pokrival pa bol ko sem govoril da ne u garaž delat bol so šare ke nosil je pa en majstr z šlebom mi podrgnil po celih urati....
men so pisal da naj normalno pišem, da bodo lahko razumel pa sem se potrudil. dej lpo prosim se še ti malj bolj potrudi pa piši tk da te zastopim...
nekdo je nekaj nosil okoli avtomobila,ko je le ta bil popravljen in so mu naredili rise po avtmobilu
ubistvu je tko ko je lih zrihtu avto, so pokrival garažo, tem majstrom ki so pokrival je pa reku de nej žlebov in take šare ne nosjo noter v garažo, ki je zravn te nove. in pol je pač edn mojstrsko naredu pizdarijo
učeraj se avto peljal na štrihanje... dobim ga u pondelk drug tedn k ma ta ličar full dela:D in ja za vrata in preliv čez bok mi bo računal 300 e...
sicer sem pa zadnje čase zaposlen z garažo da jo naredim do konca in zaprem. Upam da mi bo uspelo! Preden pade kakšna snežinka in začne zmrzovat..
neki malga šov u nabavo ker sem mislil da mi je šla pumpa vendar je spustila cev tik ob objemki... le to sem le odrezal in na novo nasadil zgleda malo dela ampak prostora je svinsko malo...#Mad in ja obvezno pri generalki pridejo obvezno nove cevi za hladilno tekočino:D
neki malga šov u nabavo ker sem mislil da mi je šla pumpa vendar je spustila cev tik ob objemki... le to sem le odrezal in na novo nasadil zgleda malo dela ampak prostora je svinsko malo...#Mad in ja obvezno pri generalki pridejo obvezno nove cevi za hladilno tekočino:D toje je pa moj trenutni projekt da bojo zimske urce hitrej minile Very Happy
Zadnjič spremenil biste, dne 20 Sep 2011, 21:43, skupaj popravljeno 1 krat.
biste napisal/-a:danes snev tiste pedrovske rdeče prevleke z zicov občutno lepši avto konec tedna dobim pa še originalne feltne z štrihanja....
mater bo lep buhtl
a jih hočeš?:D
drugače pa zanima me kje se dobi za letvice un trak d ga nalepiš po sredin ? upam da veste kaj jaz mislim? za kromirane nevem kok bi kaj pasasalo zravn...