clio 1.8 16v l.92- obnova

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

biste napisal/-a:evo avto učeraj uštimu. počila je cev tako da sem jo samo odrezzal in nazaj nasadil:D
danes smo pa streho pokrival pa bol ko sem govoril da ne u garaž delat bol so šare ke nosil je pa en majstr z šlebom mi podrgnil po celih urati....:(
men so pisal da naj normalno pišem, da bodo lahko razumel pa sem se potrudil. dej lpo prosim se še ti malj bolj potrudi pa piši tk da te zastopim... :wink:
Uporabniški avatar
biste
Kraj: Žiri

Odgovor Napisal/-a biste »

okey se bom potrudil:)
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

biste napisal/-a:okey se bom potrudil:)
nekdo je nekaj nosil okoli avtomobila,ko je le ta bil popravljen in so mu naredili rise po avtmobilu
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Uporabniški avatar
jurko
Kraj: Gorenja vas

Odgovor Napisal/-a jurko »

rambo napisal/-a:
biste napisal/-a:okey se bom potrudil:)
nekdo je nekaj nosil okoli avtomobila,ko je le ta bil popravljen in so mu naredili rise po avtmobilu
ubistvu je tko :D ko je lih zrihtu avto, so pokrival garažo, tem majstrom ki so pokrival je pa reku de nej žlebov in take šare ne nosjo noter v garažo, ki je zravn te nove. in pol je pač edn mojstrsko naredu pizdarijo :lol: :lol:
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

jurko translate :D heh
Uporabniški avatar
jurko
Kraj: Gorenja vas

Odgovor Napisal/-a jurko »

le česa ne razumeš :D
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Uporabniški avatar
biste

itaq da mu bom rekel vendar ko bo prvo povedal račun za streho, da ne bo zaradi tega potem use skup ušteto... :D
Uporabniški avatar
biste

učeraj se avto peljal na štrihanje... dobim ga u pondelk drug tedn k ma ta ličar full dela:D in ja za vrata in preliv čez bok mi bo računal 300 e...
sicer sem pa zadnje čase zaposlen z garažo da jo naredim do konca in zaprem. Upam da mi bo uspelo! Preden pade kakšna snežinka in začne zmrzovat..
Uporabniški avatar
biste

Slika
Slika
neki malga šov u nabavo ker sem mislil da mi je šla pumpa vendar je spustila cev tik ob objemki... le to sem le odrezal in na novo nasadil zgleda malo dela ampak prostora je svinsko malo...#Mad in ja obvezno pri generalki pridejo obvezno nove cevi za hladilno tekočino:D

Slika
Slika
Slika
neki malga šov u nabavo ker sem mislil da mi je šla pumpa vendar je spustila cev tik ob objemki... le to sem le odrezal in na novo nasadil zgleda malo dela ampak prostora je svinsko malo...#Mad in ja obvezno pri generalki pridejo obvezno nove cevi za hladilno tekočino:D toje je pa moj trenutni projekt da bojo zimske urce hitrej minile Very Happy
Zadnjič spremenil biste, dne 20 Sep 2011, 21:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
biste

hehe se oproščam... sam shrani.si me neki zajbava pa sm z enmu drugm pa je tko ratal :D
Uporabniški avatar
biste

danes snev tiste pedrovske rdeče prevleke z zicov :D občutno lepši avto konec tedna dobim pa še originalne feltne z štrihanja....
mater bo lep buhtl :D
Uporabniški avatar
Aleen
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Aleen »

biste napisal/-a:danes snev tiste pedrovske rdeče prevleke z zicov :D občutno lepši avto konec tedna dobim pa še originalne feltne z štrihanja....
mater bo lep buhtl :D
No še tablice nalimej lepo pa bo zelo lepše :wink:
RENAULT Sport
Slika
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

biste napisal/-a:danes snev tiste pedrovske rdeče prevleke z zicov :D
Ah dej dej, te prevleke je dala takratnemu lastniku punca za roj. dan. :P
Uporabniški avatar
biste

a jih hočeš?:D
drugače pa zanima me kje se dobi za letvice un trak d ga nalepiš po sredin ? upam da veste kaj jaz mislim? za kromirane nevem kok bi kaj pasasalo zravn...
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Mam drugačne sedeže. :P
Letvice pa pomoje dobiš le kompletne nove in ne sam tega vmes.
Odgovori