1. vprašanje: Si Ljubljančan, stalno prebivališče imaš v Ljubljani. Kupiš nov avto, hočeš imeti recimo registrsko oznago GO in pa recimo grb Ajdovščine. Je to možno urediti v Ljubljani?
2. vprašanje: Že imaš registriran avto, vendar bi rad imel tablice drugih oznak. Lahko pač "uletiš" na UE in vrneš stare tablice in ti dajo nove? Lahko to urediš na domači UE ali moraš iti na UE katere reg. tablico želiš?
Hvala obema za odgovor. Smotana zadeva. Se pravi dobim papirje od novega avta in potem moram iti na UE katere oznako hočem imeti...
Aja sinko, vidim da si iz Portoroža. Povej mi, če registriram avto v Kopru (npr. na Avtoplus d.o.o.) - ali lahko izberem grb kateri je zraven oznake KP (Koper, Piran, Sežana,...)?
OK še eno vprašanje . Ali ko registriraš avto v Kopru na AMZS, ali lahko na licu mesta izbiraš grb kateri bo zraven oznake KP (Koper, Piran, Sežana, Izola)?
Pa kdo govori o kombinacijah npr. KP pa ljubljanski grb? Mene samo zanima, če ko grem registrirat avto na AMZS v Kopru - če tam na licu mesta lahko pri registrskih tablicah izberem npr. piranski grb zraven oznake KP?
Hvala. To sem hotel slišati. To je potem OK, ne pa da plačaš zavarovanje pol pa s papirji na UE Piran po tablice pa bla bla bla. Da se da vse urediti na AMZS Koper.